Facebook Pixel Έχει πακετάρει ήδη τα πράγματά του;
| 2011-04-23 18:31:00

Έχει πακετάρει ήδη τα πράγματά του;

Έχει πακετάρει ήδη τα πράγματά του;

Ομάδα στη Γαλλία ψάχνει ήδη ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, απηυδισμένος από όσα βλέπει στα ελληνικά γήπεδα και η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι μπορεί να του δώσει το συμβόλαιο που θέλει.

Ο Γάλλος αμυντικός έχει πέσει από τα σύννεφα με όσα βλέπει να συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Η αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας, σε συνδυασμό με το… πολιτισμικό σοκ που παθαίνει τις περισσότερες Κυριακές πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τους αγώνες του «τριφυλλιού», τον έχουν οδηγήσει με το …ενάμισι πόδι εκτός Παιανίας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, είδηση που έχει φτάσει μέσω κάποιων μάνατζερ και στα αυτιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Χαράς ευαγγέλια, μάλιστα, για τους «πράσινους», καθώς αυτή την περίοδο βλέπουν όχι πόσο χρήσιμος είναι κάθε ποδοσφαιριστής στην ομάδα, αλλά πόσα μπορεί να πιάσει στο μεταγραφικό παζάρι.

Κι ο Μπουμσόνγκ, που έχει καλό όνομα στην πατρίδα του, μπορεί να φέρει μερικές εκατοντάδες χιλ. ευρώ, την ώρα που από το «τριφύλλι» θα απαλλαχτούν και από το συμβόλαιό του. Αν ο Γάλλος θέλει μία φορά, δηλαδή, να αποχωρήσει από την ομάδα και ήδη ψάχνεται σχετικά, ο Παναθηναϊκός το θέλει δύο και τρεις και τέσσερις…

Ο Μπιάρσμιρ, άλλωστε, το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στην Παιανία, ο Σαριέγκι με τον Καντέ έχουν συμβόλαιο, οπότε το πολύ να κινηθεί η ομάδα για έναν ακόμα φτηνό αμυντικό. Κάπως έτσι, μάλιστα, μένουν όλοι ευχαριστημένοι. Βασική προϋπόθεση, πάντως, παραμένει να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του η Παρί ή τέλος πάντων κάποιος σύλλογος που να θέλει ο «Μπουμ» να φορέσει τη φανέλα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags