Facebook Pixel «Να κλείσει την καριέρα του στη Νάπολι»
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-16 19:09:00

«Να κλείσει την καριέρα του στη Νάπολι»

«Να κλείσει την καριέρα του στη Νάπολι»

Ο ατζέντης του Γκόραν Πάντεφ, Κάρλο Παλαβιτσίνο, μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα "calcionews24.com" για το μέλλον και τις σκέψεις του πελάτη του.

"Αν ήμουν στο μυαλό του Πάντεφ; Ο Σκοπιανός εκτιμά πολύ την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, την οποία έχει ως σπίτι του και αν υπήρχε θέμα να φύγει από τη Νάπολι η απόφαση αυτή θα ήταν επώδυνη. Η πρόθεση του από την αρχή που βρέθηκε στη Νάπολι ήταν να τελειώσει την καριέρα του σε αυτή την ομάδα, αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά όπως τα θέλει τότε θα πρέπει να σκεφτούμε την περίπτωση του εξωτερικού. Η διοίκηση της Νάπολι δε με έχει καλέσει για να με ενοχλήσει για κάτι σχετικό, οπότε αυτό είναι ένα καλό σημάδι για εμένα", δήλωσε ο Παλαβιτσίνο.

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα των Ιταλών που αναρωτιούνται για το αν ο Σκοπιανός επιθετικός θα φύγει από τη Νάπολι, γίνεται αναφορά στις υποψήφιες ομάδες για τον Πάντεφ, με το ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας να τονίζει ότι στο κόλπο της απόκτησης του είναι εκτός από τη Σαμπντόρια και ο ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει προταθεί και σε άλλους συλλόγους.

Πηγή: paok24.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags