Facebook Pixel Πάρ’ τον στον γάμο σου, να σου πει και του χρόνου…
| 2011-04-24 18:51:00

Πάρ’ τον στον γάμο σου, να σου πει και του χρόνου…

Πάρ’ τον στον γάμο σου, να σου πει και του χρόνου…

Το… Όσκαρ του γκαντέμη διεκδικεί ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο οποίος κατάφερε να υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, με τρεις διαφορετικές ομάδες!

Ο Γκανέζος άσος, που το καλοκαίρι του 2009 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, θεωρείται αυτή την στιγμή, ως ένας από τους πιο… άτυχους ποδοσφαιριστές της Superleague, ενώ αντίθετα οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά μάλλον… τυχεροί θα πρέπει να νιώθουν, που τον «ξεφορτώθηκαν», πριν τους βρουν τα χειρότερα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τους. Ο Αμπουμπακάρι, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Superleagueτην σεζόν 2008-09 με την φανέλα του Πανσερραϊκού, με τα «λιοντάρια» να υποβιβάζονται στο τέλος της χρονιάς στην FootballLeague. Λίγους μήνες αργότερα και ύστερα από το αποτυχημένο του πέρασμα από την Τούμπα, ο 25χρονος μέσος, πήγε ως δανεικός στον Λεβαδειακό, ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία.

Τρίτο και τελευταίο (ως τώρα) θύμα του Αφρικανού ποδοσφαιριστή είναι η Λάρισα. Ο Κώστας Πηλαδάκης, μάλλον δεν έψαξε καλά το παρελθόν του Γκανέζου, πριν τον πάρει στον Κάμπο τον περασμένο Ιανουάριο και στο τέλος η ΑΕΛ «έπεσε» στην δεύτερη κατηγορία…
Ο μόνος που, ίσως, μπορεί να συναγωνιστεί και να ανταγωνιστεί τον Αμπουμπακάρι είναι δίχως άλλο, ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος αφού υποβιβάστηκε με τον Πανθρακικό, φέτος υποβιβάστηκε και με τον Αστέρα Τρίπολης, ενδιάμεσα είχε περάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα και από τον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε και ο 25χρονος άσος…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags