Facebook Pixel Ξεσηκωμός στο Περιστέρι!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-24 22:25:00

Ξεσηκωμός στο Περιστέρι!

Ξεσηκωμός στο Περιστέρι!

Αναβρασμός επικρατεί στην πόλη του Περιστερίου ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ. Αφίσες στους δρόμους καλούν τον κόσμο στο ΟΑΚΑ, ώστε να… γράψουν όλοι μαζί ιστορία.

Στις 30 Απριλίου ο Ατρόμητος, ανεξαρτήτως αν θα πάρει το Κύπελλο ή όχι, θα κάνει ένα τεράστιο άλμα στη μέχρι τώρα πορεία του, καθώς για πρώτη φορά θα διεκδικήσει ένα τρόπαιο. Οι άνθρωποι της ομάδας όμως, δεν θέλουν να μείνουν μόνο στην διεκδίκηση. Θέλουν η ομάδα τους να νικήσει την ΑΕΚ, να σηκώσει την κούπα και να γράψει ιστορία.

Για να συμβεί όμως αυτό, χρειάζονται και την βοήθεια των φιλάθλων τους. Ο Ατρόμητος έχει πάρει από την ΕΠΟ περίπου 12 χιλιάδες εισιτήρια, ωστόσο κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα καταφέρουν να τα εξαντλήσουν. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, η διοίκηση μαζί με τον Δήμο κάνει τα πάντα τις τελευταίες ημέρες, ώστε να διαφημίσει τον τελικό και να πείσει τον κόσμο να πάει στο ΟΑΚΑ.

Χαρακτηριστικές είναι οι αφίσες που υπάρχουν σε όλους τους μεγάλους δρόμους του Περιστερίου, όπως και στη Θηβών, οι οποίες καλούν τους φιλάθλους να πάρουν εισιτήριο και να… σπρώξουν την ομάδα του Γιώργου Δώνη στη νίκη.

«ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ…. ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ», αναγράφεται χαρακτηριστικά στις αφίσες, οι οποίες δίνουν και περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει «στοίχημα» πως θα πουλήσουν όλα τα εισιτήρια και ελπίζουν πως θα καταφέρουν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags