Facebook Pixel Ο Νάτχο έκανε το... κονέ για Γκολάσα!
| 2014-06-23 00:20:00

Ο Νάτχο έκανε το... κονέ για Γκολάσα!

Ο Νάτχο έκανε το... κονέ για Γκολάσα!

Μπορεί ο Ισραηλινός να δηλώνει αναποφάσιστος για το μέλλον του, ωστόσο είναι ο άνθρωπος που μεσολάβησε για την έλευση του Εγιάλ Γκολάσα στον ΠΑΟΚ.

"Εγώ έφερα τις δύο πλευρές κοντά. Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ τον ήθελε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είπα στον Γκολάσα ότι εγώ μπορεί να μην μείνω εκεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για μια καλή επιλογή", δήλωσε ο Μπίμπρας Νάτχο σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ.

Αναφερόμενος στη δική του επόμενη μέρα, ο Νάτχο ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Δικέφαλο: "Αγωνίστηκα στην Ρουμπίν Καζάν και στόχος μου είναι να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα αλλά θα ήταν δύσκολο στο μέσο της σεζόν να ήμουν βασικός. Συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες ώστε το καλοκαίρι να είμαι ελεύθερος. Ήμουν εκεί έξι μήνες, έχω πρόταση αλλά θα πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω. Υπάρχει ενδιαφέρον για μένα, πιστεύω θα έχουμε σύντομα νέα. Έχω προτάσεις από την Τουρκία και την Ελλάδα. Επιθυμία μου είναι να παίξω στην Ισπανία, ή στην Αγγλία, ή στην Γερμανία ή στην Ιταλία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags