25/04/11 - 17:48

«Απορούμε τι επιδιώκετε και ποιον εκπροσωπείτε»…

Ο "χαρτοπόλεμος" μεταξύ της ΑΕΛ και του Πανιωνίου καλά κρατεί...

«Απορούμε τι επιδιώκετε και ποιον εκπροσωπείτε»…
22.821views 0shares

Η διοίκηση των "βυσσινί" απάντησε με ανακοίνωση στον Γεράσιμο Βεντούρη για το πολύκροτο θέμα της αδειοδότησης.

Αναλυτικά:

«Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, ζήτησε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα προκειμένου να διασφαλιστεί η εφαρμογή των νόμων. Αυτό αποτελεί πάγια θέση μας εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα, λάβαμε επιστολή διαμαρτυρίας από τον πρόεδρο του Πανιωνίου ΓΣΣ, Γεράσιμο Βεντούρη και ομολογούμε πως αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους της παρέμβασής του.

Έχουμε, όμως, να παρατηρήσουμε τα εξής:

-Στην πρόσφατη καταγγελία του κ. Πηλαδάκη η οποία κοινοποιήθηκε και στο γραφείο Πρωθυπουργού, δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του ιστορικού συλλόγου του Πανιωνίου. Άρα με το να «οικειοποιείται» ο κ. Βεντούρης τις κατηγορίες που αφορούν παρατυπίες σε φακέλους αδειοδότησης και να απαντά σε αυτές, δεν προσφέρει υπηρεσίες στον σύλλογό του. Το αντίθετο μάλιστα...

-Απόσπασμα από την επιστολή-καταγγελία του κ. Πηλαδάκη: «Οι κανονισμοί και το καθεστώς της αδειοδότησης είναι συγκεκριμένοι και σαφείς και δεν επιδέχονται ούτε παρερμηνειών, ούτε γενικεύσεων, ούτε επιλεκτικής εφαρμογής : ισχύουν για όλους και έναντι όλων»

-Απόσπασμα από την σημερινή (25/4/11) ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου: «Εμείς είμαστε όμως αυτοί που απαιτούμε ν’ ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και επιτέλους να καθαρίσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς απαιτούμε επιτέλους να ειπωθούν αλήθειες ολόκληρες και όχι μισές».

... Όπως βλέπετε, από τα δύο αποσπάσματα προκύπτει ταύτιση απόψεων. Εσείς, ακόμα απορούμε τί ακριβώς επιδιώκετε και ποιον τελικά εκπροσωπείτε...

-Ταχθήκατε επίσης υπέρ των αγώνων που πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα. Κύριε Βεντούρη, κάτι τέτοια «χιλιοφορεμένα» κλισέ αποδεικνύονται μόνο με πράξεις. Είχατε την ευκαιρία σας στο πρόσφατο (έως... πολύ πρόσφατο) παρελθόν. Για παράδειγμα, στον μεταξύ μας αγώνα του α΄ γύρου στο οποίο ακυρώθηκε καθαρό γκολ και δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ. Ακόμα, όμως, κι αν θεωρείτε τα διαιτητικά λάθη ως μέρος του παιχνιδιού, τότε γιατί δεν δείξατε την «ευαισθησία» σας, όταν στις 13 Μαρτίου 2011 πρόεδρος άλλης ΠΑΕ της Superleague εξύβριζε την πόλη της Λάρισας, τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και τις οικογένειες τους, από τις θέσεις των επισήμων του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Δίπλα σας καθόταν, δεν τον ακούσατε; Ακόμα περιμένουμε να καταδικάσετε το περιστατικό.

-Τέλος, όσον αφορά στις ομάδες που θα αντικαταστήσουν αυτές που ίσως υποβιβαστούν λόγω αδειοδότησης, θα σας θυμίσουμε ότι ανεξάρτητα με την τελική έκβαση της υπόθεσης, η Superleague έχει αποφασίσει για τη στάση της, ομόφωνα μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Ως έμπειρος παράγοντας κι εσείς, μάλλον σας διέφυγε ότι η μη συμμόρφωση στις αποφάσεις του Δ.Σ. του συνεταιρισμού, επισύρει βαρύτατες κυρώσεις κατά του συλλόγου σας, βάσει καταστατικού. Γι’ αυτό και η σημερινή... κωλοτούμπα σας θα μείνει στα χρονικά».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ