Facebook Pixel Βαλντές τετρακοσίων ταχυτήτων
| 2011-04-25 18:51:00

Βαλντές τετρακοσίων ταχυτήτων

Βαλντές τετρακοσίων ταχυτήτων

Τις 400 συμμετοχές με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" συμπλήρωσε ο Βίκτορ Βαλντές, που έγινε ο δεύτερος σε συμμετοχές τερματοφύλακας στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 29χρονος πορτιέρο της Μπαρτσελόνα έφτασε αισίως τις 400 συμμετοχές στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν κόντρα στην Οσασούνα.Την πρωτιά καλά κρατεί ο... Θουμπιθαρέτα με 411 συμμετοχές.

Ο νεαρός γκολκίπερ τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του:


"Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Αν και δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά τα πράγματα, είναι όντως κάτι πολύ όμορφο και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που με εμπιστεύθηκαν. Χωρίς αυτούς σε καμία περίπτωση δεν θα τα είχα καταφέρει".

Για τον Θουμπιθαρέτα πρόσθεσε:

"Με τιμά πάρα πολύ, διότι ο Θουμπιθαρέτα αποτελεί παράδειγμα για μένα από τότε που μπήκα στην επαγγελματική ομάδα. Καθώς περνούσαν τα παιχνίδια με επηρέαζε, τόσο στον τρόπο σκέψης μου, όσο και στη διάρκεια των αγώνων.

Πάντα υποστήριζα ότι αυτό που έκανε ήταν φανταστικό. Είμαι τυχερός που τον έχω κοντά μου κάθε μέρα κι αν καταφέρω να τον ξεπεράσω σε συμμετοχές, αυτό θα ήταν ό,τι καλύτερο", πρόσθεσε ο έμπειρος τερματοφύλακας."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags