Facebook Pixel Ποιος Ισπανός έριξε "χυλόπιτα" στον Ολυμπιακό; (ΦΩΤΟ)
| 2014-06-27 16:42:00

Ποιος Ισπανός έριξε "χυλόπιτα" στον Ολυμπιακό; (ΦΩΤΟ)

Ποιος Ισπανός έριξε "χυλόπιτα" στον Ολυμπιακό; (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως δεν είναι... γραφτό της να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, αφού μετά το περσινό "ναυάγιο", φέτος ήρθε η άρνηση του ποδοσφαιριστή να πιάσει λιμάνι...

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στη Χετάφε για να αποκτήσει ως δανεικό τον Ισπανό μεσεπιθετικό Πέδρο Λεόν, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Άνχελ Τόρες, ο οποίος τόνισε ότι πρόθεση του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Primera Division, καθώς προτιμά την προσφορά της Σεβίλης.

"Τον δικαιολογούμε που θέλει να φύγει για τη Σεβίλλη, επειδή είναι τρία χρόνια εδώ και έχει δώσει πολλά. Είναι λογικό να θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα. Είναι καλός παίκτης και πολύ καλός ως άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα στη συμφωνία με τη Σεβίλλη, αλλά δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση ακόμα", τόνισε ο Άνχελ Τόρες.

Και συνέχισε: "Του είπα να συμφωνήσει με όποιον θέλει και να με ενημερώσει. Ξέρω ότι έχει μιλήσει με τη Σεβίλλη και μου φαίνεται λογικό ότι τον θέλουν μετά την πώληση του Ράκιτιτς στην Μπαρτσελόνα. Θα χρειαστούν έναν παίκτη για τις στημένες φάσεις".

Ο πρόεδρος της Χετάφε πρόσθεσε πως για τον Πέδρο Λεόν υπάρχουν προτάσεις "...από τη Γερμανία και τον Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον θέλει ως δανεικό στην ομάδα του. Ο παίκτης μου ζήτησε να περιμένουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα, αλλά η επιθυμία του είναι να μείνει στην Ισπανία για κάποια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags