Facebook Pixel Πάει για το... μπαμ ο Σαμαράς!
| 2014-07-06 22:15:00

Πάει για το... μπαμ ο Σαμαράς!

Πάει για το... μπαμ ο Σαμαράς!

Τι θα γίνει τελικά με τον Έλληνα επιθετικό; Θα γυρίσει στην Σέλτικ ή ψάχνει κάτι καλύτερο; Διαβάστε τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του sportdog.

Στην επικαιρότητα επέστρεψε σήμερα το θέμα του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει ομάδα μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ και τις πολύ καλές του εμφανίσεις στην Βραζιλία με την Εθνική Ελλάδος.

Η Σέλτικ με τον νέο της προπονητή, Ρόνι Ντέιλα, φαίνεται να έκανα... άνοιγμα στον διεθνή επιθετικό, ο οποίος παραμένει στο στόχαστρο των Σκοτσέζων. «Δεν αποκλείω τίποτα. Θα δούμε πως έχουν τα πράγματα και θα αποφασίσουμε αν θα επιστρέψουμε στο ενδεχόμενο απόκτησης του Σαμαρά. Δεν έχω καταλήξει σε κάτι ακόμη. Έχουμε πολλούς παίκτες στην λίστα μας», ανέφερε ο κόουτς και συνέχισε: «Τον Σαμαρά τον παρακολούθησα στο παιχνίδι κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου σκόραρε και το νικητήριο τέρμα με πέναλτι. Αν και ήταν μια δύσκολή στιγμή στο ματς, εκείνος ήταν πολύ ήρεμος».

Αμέσως λοιπόν μετά από αυτές τις δηλώσεις, φούντωσαν οι φήμες περί επιστροφής του Σαμαρά στην Σκωτία για λογαριασμό της Σέλτικ. Η αλήθεια όμως είναι λίγο... μακριά, όπως έμαθε ο sportdog.

Ο «Σαμ» πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να μην ανανεώσει με τους Σκωτσέζους, ώστε να μπορεί το καλοκαίρι και ιδιαίτερα μετά το Μουντιάλ, να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος. Όπως έχει αποκαλύψει μάλιστα ο sportdog πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Έλληνας άσος έχει ζητήσει από μάνατζερ να το βρει ομάδα σε μεγάλο πρωτάθλημα.

Προτεραιότητά του είναι η Αγγλία και η Ισπανία, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν πως στο... παιχνίδι για τον Σαμαρά, έχουν μπει το τελευταίο διάστημα και ομάδες από την Γερμανία. Ο διεθνής φορ δεν πρόκειται να βιαστεί για το μέλλον του. Επιθυμία του είναι να επιστρέψει σε μεγάλη ομάδα (έχει περάσει από Μάντσεστερ Σίτι) και γνωρίζει πως πλέον είναι εφικτό να συμβεί αυτό, μετά τις εμφανίσεις του στην Βραζιλία.

Οπότε η επιστροφή στην Σέλτικ ή καλύτερη η παραμονή του εκεί, μάλλον είναι... όνειρο των Σκοτσέζων. Ο Σαμαράς έχει βλέψεις για κάτι καλύτερο, για κάτι... πολύ μεγάλο!

Νεότερα προσεχώς από τον sportdog...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags