Facebook Pixel «Κράζει» ΠΑΟΚ ο Βούκιτς: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά»!
| 2014-07-08 17:31:00

«Κράζει» ΠΑΟΚ ο Βούκιτς: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά»!

«Κράζει» ΠΑΟΚ ο Βούκιτς: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά»!

Ο Σβόνιμιρ Βούκιτς τα... χώνει άγρια στον ΠΑΟΚ και εξηγεί τι συνέβη στις συζητήσεις με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.
 

Ο Σέρβος επιθετικός με δηλώσεις στην Arena press είπε τα εξής:
«Μίλησα με τον κ. Σαββίδη, λίγο μετά το τέλος της σεζόν και μου πρότεινε νέο συμβόλαιο. Μετά από 45 μέρες ήρθα στην Θεσσαλονίκη και ο κ. Βρύζας μου πρότεινε άλλο συμβόλαιο με διαφορετικούς όρους. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά…», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι αξιόπιστος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής και κρατάω τον λόγο μου. Ο κ. Σαββίδης έδειξε ότι με θέλει. Δεν ξέρω τι άλλαξε από τότε μέχρι τώρα. Υπήρχε και άλλη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα, αλλά δεν συζήτησα με κανέναν άλλον, γιατί χαίρομαι να παίζω στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος με αγαπάει και εγώ νιώθω το ίδιο συναίσθημα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ»

Για το πότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Περιμένω από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τον λόγο τους».

Για το πρόβλημα του: «Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα, αλλά η τήρηση των όσων είπαμε. Αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο, η στάση μου απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πάντα αξιοπρεπής και αναμένω ανάλογη αντιμετώπιση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags