Facebook Pixel Αγνοια για το μέλλον του ο Ζαϊρί
| 2011-04-26 21:41:00

Αγνοια για το μέλλον του ο Ζαϊρί

Αγνοια για το μέλλον του ο Ζαϊρί

Ούτε ο ίδιος ο Ζαουάντ Ζαϊρί δεν έχει πάρει ακόμα τις αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και για το σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως δεν του έχει κάνει ακόμα πρόταση ανανέωσης ο Ολυμπιακός.

«Αυτήν την στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Δεν ξέρω που θα είμαι. Μένω ελεύθερος και θα πρέπει να δω το μέλλον μου», τόνισε στο katimagiko.gr.

Αναφορικά με το εάν ο Ολυμπιακός του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης ο Μαροκινός απάντησε: «Μέχρι στιγμής δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό» ενώ για το εάν θέλει να μείνει στο λιμάνι σχολίασε ότι «δεν μπορώ τώρα να πω εάν θέλω να μείνω ή όχι.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα το τι θα κάνω. Υπάρχουν κάποιες ομάδες στο εξωτερικό που ενδιαφέρονται για μένα. Θα ζυγίσω τα δεδομένα και θα δω».

Παράλληλα, παρουσιάστηκε αινιγματικός και για το πότε θα πάρει την τελική του απόφαση: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Θα δούμε».

Σχετικά με την φετινή χρονιά ο Ζαϊρί που φυσικά έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση επισήμανε: «Ήταν μία φανταστική χρονιά. Ήταν μία πολύ καλή σεζόν για την ομάδα μου. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και βγήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και χαίρομαι πολύ που αγωνίστηκα φέτος σε αυτόν τον σύλλογο».

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags