26/04/11 - 22:02

Ενθουσιασμένος ο Αρίας

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει αγωνιστεί πολύ στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ντιέγκο Αρίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Δικέφαλο» και τη ζωή του στην Ελλάδα σε ραδιόφωνο της Κολομβίας.

Ενθουσιασμένος ο Αρίας
21.703views 0shares

Αναλυτικά:
Για τον ΠΑΟΚ και τη ζωή του στην Ελλάδα:
"Είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα, με πλούσια ιστορία και πολύ "θερμούς" οπαδούς. Το ελληνικό πρωτάθλημα μου αρέσει και στην Ελλάδα είμαι πολύ χαρούμενος."

Για το ότι δεν αγωνίζεται πολύ: "Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω πολύ, ωστόσο υπάρχουν τα πλέι οφ, στα οποία πρέπει να είμαι έτοιμος και για αυτά προετοιμάζομαι. Θέλω να πάρω χρόνο συμμετοχής εκεί. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί παίκτες μεγάλης αξίας, που παίζουν στην ίδια θέση με εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να δουλέψω για να βρω θέση στην ενδεκάδα."

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Σε λίγο καιρό ξεκινούν τα πλέι οφ. Εκεί, θα διεκδικήσουμε την έξοδο είτε στο Champions League είτε στο Europa League. Μακάρι να πάνε όλα καλά."

Για τις διαφορές του ελληνικού και του ποδοσφαίρου της Κολομβίας: "Οι Έλληνες ζουν πολύ τους αγώνες ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οπαδοί του. Υπάρχει πάθος για τη νίκη σε όλα τα ματς, αλλά κυρίως σε αυτά με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως, μπήκαν μέσα στο γήπεδο."
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ