Facebook Pixel "Παραμύθι" συμφερόντων... Μοντάλι ο Πιζάρο;
| 2011-04-26 23:40:00

"Παραμύθι" συμφερόντων... Μοντάλι ο Πιζάρο;

"Παραμύθι" συμφερόντων... Μοντάλι ο Πιζάρο;

Ο Τζιανπάολο Μοντάλι διατηρεί φιλία πολλών χρόνων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ιταλός ήταν προπονητής του βόλει των ερυθρολεύκων πριν από αρκετά έτη και οι σχέσεις του με τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού πλέον Ολυμπιακού, ήταν εξαιρετικές.

Τις τελευταίες μέρες οι επαφές τους έχουν φουντώσει αφού ο Ιταλός είναι τεχνικός διευθυντής στη Ρόμα από την οποία ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Νταβίντ Πιζάρο. Ο Μοντάλι είχε μεταφέρει στον Μαρινάκη ότι θα τον βοηθήσει να κάνει την μεταγραφή του Χιλιανού με το μικρότερο δυνατό κόστος αλλά φαίνεται πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα... μασάει.

Ο Τζιανπάολο Μοντάλι διανύει τις τελευταίες του εβδομάδες στη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία και είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για να αναλάβει αντίστοιχο πόστο στον Ολυμπιακό. Μαθαίνοντας λοιπόν ότι ο Μαρινάκης έχει ήδη κλείσει για τη θέση αυτή τον Εντουάρντο Μαθία πρέπει να πήρε... ανάποδες.

Μάλιστα, αυτοί που γνωρίζουν καλά την υπόθεση Πιζάρο - Ολυμπιακός λένε ότι ο Μοντάλι εκεί που ήταν μέλι - γάλα με τον Μαρινάκη και του έλεγε ότι θα τον φέρει με καλή συμφωνία στην Ελλάδα, τώρα που πληροφορήθηκε ότι έρχεται ο Μαθία, τα γυρίζει εντελώς σε βαθμό που αρκετοί στον Πειραιά αναρωτιούνται αν τους πούλαγε τόσο καιρό... παραμύθι.

Λένε ότι τους... έταζε Πιζάρο για να αναλάβει ο ίδιος πόστο στον Ολυμπιακό και τώρα που έρχεται ο Μαθία, έρχεται στο "φως" όλη η αλήθεια. Ποιός ξέρει; Ίσως και να είναι έτσι. Το βέβαιο είναι ότι η Ρόμα δεν τον χαρίζει τον Χιλιανό όπως ισχυρίζονται κάποιοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags