Facebook Pixel Η υπόσχεση του Σουάρες στην Λίβερπουλ!
| 2014-07-11 16:44:00

Η υπόσχεση του Σουάρες στην Λίβερπουλ!

Η υπόσχεση του Σουάρες στην Λίβερπουλ!

Ο Λουίς Σουάρες σε δήλωση του στο site της Λίβερπουλ είπε και εκείνος το δικό του ευχαριστώ στον σύλλογο και κυρίως στον κόσμο της ομάδας, αναφέροντας θα είναι πάντα οπαδός των «κόκκινων».

«Με βαριά καρδιά φεύγω από την Λίβερπουλ για μια καινούργια ζωή και μια καινούργια πρόκληση στην Ισπανία. Εγώ και η οικογένεια μου είχαμε ερωτευτεί με τον σύλλογο και την πόλη. Αλλά πάνω από όλα εγώ είχα ερωτευτεί με τους εκπληκτικούς οπαδούς. Πάντα με υποστηρίζατε και εμείς σαν οικογένεια δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ, πάντα θα είμαστε οπαδοί της Λίβερπουλ.

Ελπίζω όλοι να καταλαβαίνετε γιατί πήρα αυτή την απόφαση. Ο σύλλογος έκανε ότι μπορούσε για να με κρατήσει, αλλά το να παίζω και να ζω στην Ισπανία, εκεί που είναι η οικογένεια της γυναίκας μου, ήταν ένα όνειρο ζωής και μια φιλοδοξία. Νομίζω ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή. Εύχομαι στο Μπρένταν Ρότζερς και στην ομάδα τα καλύτερα για το μέλλον. Ο σύλλογος είναι σε σπουδαία χέρια και είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχίες και την επόμενη σεζόν.

Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα τον ρόλο μου στο να γυρίσει η Λίβερπουλ στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα πίσω στο Champions League. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες στιγμές και τις αναμνήσεις. You' ll Never Walk Alone», ήταν η δήλωση του Σουάρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags