27/04/11 - 17:55

Απάντηση Ολυμπιακού για τα «κακόβουλα και ύποπτα σχόλια»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του απαντάει στα δημοσιεύματα σχετικά με το πως και που διατέθηκαν τα χρήματα από το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, τις προσφορές της Θύρας 7 αλλά και τα SMS.

Απάντηση Ολυμπιακού για τα «κακόβουλα και ύποπτα σχόλια»
50.747views 0shares

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σχετικά με διάφορα ανεύθυνα, κακόβουλα και ύποπτα για τη σκοπιμότητά τους σχόλια στο διαδίκτυο για τη διάθεση των χρημάτων που έχουν συγκεντρωθεί, έως τώρα,  από την υλοποίηση του προγράμματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» ενημερώνει τους φιλάθλους του για τα εξής:

1. Τα χρήματα που εισπράχτηκαν από τον φιλικό αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου δόθηκαν στις ομάδες και τους αθλητές μας.

2. Τα χρήματα από τα SMS ΔΕΝ έχουν ακόμη εισπραχθεί καθώς γίνονται προσπάθειες να έχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό. Θα εισπραχθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και θα διατεθούν στις ομάδες και τους αθλητές ως δεύτερη δόση όπως είχε αποφασίσει η αρμόδια για το θέμα επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

3. Τα χρήματα που εισπράχθηκαν από προσφορές των οργανωμένων οπαδών και συγκεκριμένα της θύρας 7 και συνδέσμων της επαρχίας έχουν διατεθεί όλα στις ομάδες και τους αθλητές μας και με κριτήριο τον περιορισμό των προβλημάτων.

4. Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά στις ομάδες κα τους αθλητές μας.

5. Αν κάποιοι έχουν στόχο να αμαυρώσουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τη σωτηρία των ερασιτεχνικών τμημάτων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν θα το πετύχουν.

Θα τα θεωρούσαμε ευτράπελα αυτά, αν δεν αφορούσαν ένα ευαίσθητο για όλους μας θέμα, όπως είναι η οικονομική διαχείριση. 

Οι φίλαθλοί μας είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουν να ενισχύουν με τον ίδιο συγκινητικό τρόπο που το κάνουν μέχρι τώρα και θα ενημερωθούν θεσμικά πλήρως για την οικονομική διαχείριση της Διοίκησης και όπως προβλέπεται στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. εξάλλου, διαψεύδει ότι έχει υποβληθεί παραίτηση ή παραιτήσεις από το Δ.Σ. του Συνδέσμου και τέλος ενημερώνει ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση από το Δ.Σ. για διεξαγωγή εκλογών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ