Facebook Pixel Τι ισχύει για την επιστροφή Τζίγγερ
| 2011-04-27 17:57:00

Τι ισχύει για την επιστροφή Τζίγγερ

Τι ισχύει για την επιστροφή Τζίγγερ

Για πολλούς και βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί την λύση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα δώσει ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Βαρδινογιάννης, έχοντας την στήριξη της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι»

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ξεκαθάριζε πως αυτή την στιγμή δεν έχει πάρει καμία απολύτως διαφορετική απόφαση από εκείνη που τονίζει σε κάθε ευκαιρία εδώ και καιρό. Ότι δηλαδή θα λειτουργεί ως το 30%, χωρίς να παίρνει πάνω του τις όποιες αποφάσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ένας απλός μέτοχος σαν όλους τους άλλους. Φυσικά, η στάση που κρατά εδώ και καιρό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει αν η κατάσταση φτάσει στο μη αναστρέψιμο.

Η στάση του κόσμου

Βέβαια, σε όλο το σενάριο ο κόσμος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εξάλλου, ένα μεγάλο κομμάτι των οπαδών του Παναθηναϊκού θεωρεί «casus belli» μια ενδεχόμενη επιστροφή του μεγαλομετόχου. Οι πιθανές αντιδράσεις αποτελούν και το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τον Τζίγγερ. «Γιατί να βάλει 10-15εκ. ευρώ και να τον βρίζουν» λένε με νόημα όσοι τον γνωρίζουν καλά. Όπως όλα δείχνουν τα παιχνίδια των πλέι-οφ θα αποτελέσουν και το μεγαλύτερο κριτήριο σχετικά με την στάση του κόσμου.

Η συμμαχία στην πράξη

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Τζίγγερ θα ήταν σε πιο εύκολη θέση αν είχε εκτός από την θεωρεία και στην πράξη την στήριξη των Γιαννακόπουλων. Αν κρίνουμε, όμως, από την ατάκα του γιου του Παύλου, Δημήτρη ότι «η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ποδόσφαιρο και η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ» φαίνεται πως η… καυτή πατάτα για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού βρίσκεται μόνο στην πλευρά του Τζίγγερ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags