Facebook Pixel «Πανέμορφη χώρα η Ελλάδα, αλλά εγώ θέλω Γκλάντμπαχ»
| 2011-04-27 20:26:00

«Πανέμορφη χώρα η Ελλάδα, αλλά εγώ θέλω Γκλάντμπαχ»

«Πανέμορφη  χώρα η Ελλάδα, αλλά εγώ θέλω Γκλάντμπαχ»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Γκλάντμπαχ εξέφρασε ο Μπομπαντίγια, ο οποίος όμως τόνισε πως η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα και συμπλήρωσε ότι ηρέμησε στην Θεσσαλονίκη και στον Άρη.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναζητά συνέχεια στην καριέρα του πάλι στην Γερμανία και, μιλώντας στην ιστοσελίδα "express.de", επανέλαβε ότι θέλει να γυρίσει στην Γκλάντμπαχ, ενώ αυτή τη φορά πρόσθεσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν η ομάδα του αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

«Η Ελλάδα είναι μία πραγματικά πανέμορφη χώρα, με πολύ καλούς και ευγενικούς ανθρώπους. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν με την Γκλάντμπαχ. Η αποχώρησή μου από την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο ήταν πολύ δύσκολη. Ήμουν ιδιαίτερα λυπημένος γι΄αυτή την εξέλιξη, αλλά πλέον είμαι αποφασισμένος να πραγματοποιήσω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου, πάντα στην Γκλάντμπαχ», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Μπομπαντίγια.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του, ο Αργεντινός παίκτης τοποθετήθηκε και στο θέμα της συμπεριφοράς του και συμπλήρωσε στο ζήτημα αυτό: «Νομίζω ότι έγινα πιο ήσυχος και ήρεμος άνθρωπος σ΄αυτούς τους μήνες στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω και εύχομαι να κάνω λιγότερα λάθη στην επόμενη θητεία μου στην Γκλάντμπαχ. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και θα δώσω τα πάντα στην ομάδα μου σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίζεται. Αν είναι απαραίτητο, θα παίξω και στη Τσβάιτε Λίγκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags