Facebook Pixel «Ποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό;»
| 2011-04-27 21:32:00

«Ποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό;»

«Ποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό;»

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος τόνισε μεν πως δεν έχει δεχτεί καμία κρούση από τον Ολυμπιακό, παραδέχτηκε δε, πως «δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να μην θέλει να αγωνιστεί σε μία τέτοια ομάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο katimagiko.gr:

«Προσωπικά δεν με έχουν προσεγγίσει από τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω κάτι. Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο μάνατζέρ μου μιλάει με αρκετές ομάδες. Εμένα δεν μου έχει πει κάτι για τον Ολυμπιακό».

Ο ίδιος βέβαια δηλώνει γνώστης του ενδιαφέροντος: «Έχω ακούσει και διαβάσει και στο παρελθόν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, οπότε ναι το γνωρίζω το θέμα. Όμως εγώ έχω συμβόλαιο με την Κέρκυρα και ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσω της Κέρκυρας».

Για το πως βλέπει ο ίδιος την προοπτική να παίξει στον Ολυμπιακό: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να μην θέλει να αγωνιστεί σε μία τέτοια ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος. Τα έχει όλα: ομάδα, γήπεδο και κόσμο.

Για μένα θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Θα είναι ένα τεράστιο βήμα. Εάν γίνει θα είναι κάτι πολύ καλό για μένα».

Όσον αφορά στα σχέδιά του για τη νέα χρονιά και το πότε θα ξέρει το τι θα κάνει απάντησε: «Πάντα θέλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω. Δεν γίνεται να φύγεις από την Κέρκυρα για να πας σε μία ομάδα του ίδιου βεληνεκούς. Εάν είναι θα το κάνεις για μία πιο μεγάλη ομάδα. Μετά τα πλέι οφ λογικά θα υπάρξουν εξελίξεις. Τότε θα ξέρω περισσότερα για το θα γίνει την επόμενη σεζόν».

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags