Facebook Pixel «Δεν απορρίπτω τον ΠΑΟ, περιμένω τη Ρόζενμποργκ»
| 2011-04-27 21:50:00

«Δεν απορρίπτω τον ΠΑΟ, περιμένω τη Ρόζενμποργκ»

«Δεν απορρίπτω τον ΠΑΟ, περιμένω τη Ρόζενμποργκ»

Ο Αλεχάντρο Λάγο, που φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα για το ενδιαφέρον των «πρασίνων» και τόνισε πως περιμένει πρώτα τη Ρόζενμποργκ.
 

Χαρακτηριστικά μιλώντας στο sport24.gr ο Ουρουγουανός άσος υποστήριξε: "Φαντάζομαι πως το θέμα μου αποτελεί προτεραιότητα για την Ρόζενμποργκ. Περιμένω να έρθουν και να μιλήσουν μαζί μου σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου μου. Είμαι έτοιμος να κάνω αυτή την κουβέντα. Είμαι παίκτης της Ρόζενμποργκ αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό ή άλλες ομάδες. Δεν απορρίπτω τίποτα, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αγωνιστική του παρουσία στο Νορβηγικό σύλλογο: "Δεν απαιτώ να παίζω σε κάθε παιχνίδι, όμως την ίδια στιγμή δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο για οχτώ μήνες. Είμαι πολύ μεγάλος για κάτι τέτοιο και δεν τίθεται θέμα εγωισμού. Όπου και αν βρίσκομαι θέλω τουλάχιστον να έχω χρόνο συμμετοχής".

Καθώς και στην επιστροφή του σε φουλ δράση: "Ήταν πολύ δύσκολο και σκληρό να περιμένεις καρτερικά στον πάγκο από τη στιγμή που νιώθεις έτοιμος να συνεισφέρεις αγωνιστικά. Προσπάθησα για αυτό πάρα πολύ και είχα και την βοήθεια των συμπαικτών μου. Ήταν μία μέρα που περίμενα πολύ καιρό. Ευτυχώς έπαιξα καλά, γιατί εάν είχε συμβεί το αντίθετο ίσως να μην έπαιρνα εκ νέου ευκαιρία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags