Facebook Pixel Τους βαρέθηκε! Ήθελε ΠΑΟΚ αλλά υπέγραψε στην...
| 2014-07-26 20:30:00

Τους βαρέθηκε! Ήθελε ΠΑΟΚ αλλά υπέγραψε στην...

Τους βαρέθηκε! Ήθελε ΠΑΟΚ αλλά υπέγραψε στην...

Αγαπημένο παιδί της "ασπρόμαυρης" εξέδρας βαρέθηκε να περιμένει ειδοποίηση από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε σε άλλη ομάδα! Διαβάστε τι συνέβη στον Sportdog...

Ο λόγος για τον Λίνο ο οποίος μετά από 5 χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ αποφάσισε να αποχαιρετήσει την Τούμπα και τους οπαδους που τόσο τον λάτρεψαν.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ήθελε να παραμείνει στον "δικέφαλο του βορρά" και το έδειξε με την στάση του, αφού περίμενε πολύ καιρό να ειδοποιηθεί από την διοίκηση του συλλόγου για να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει και στήλη Sportdog penalty ο αρχικό πλάνο των Θεσσαλονικιών ήταν να αποδεσμευτεί ο Σπυρόπουλος και να μείνουν βασικοί για την αριστερή πλευρά οι Ρατς και Λίνο.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για αρκετό διάστημα είχαν στο "περίμενε" τον Λίνο που αποφάσισε να επιστρέψει στην Κοϊμπρα και την Ακαδέμικα η οποία ήταν η πρώτη του ευρωπαϊκή ομάδα τη σεζόν 2006-2007.

Μάλιστα, ο 37χρονος άσος παρουσιάστηκε από την πορτογαλική ομάδα στην χθεσινή-ανοιχτή απογευματινή προπόνησή της κι έτσι ο ΠΑΟΚ έχασε όχι μόνο έναν καλό ποδοσφαιριστή, αλλά και έναν αγαπημένο της εξέδρας.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags