Facebook Pixel Ποιος κρατάει κανόνι στον Αρη
| 2014-07-27 23:34:00

Ποιος κρατάει κανόνι στον Αρη

Ποιος κρατάει κανόνι στον Αρη

Ο Αποδυτηριάκιας «μιλάει» με ονόματα. Γίνανε πολλά στον Άρη για να έχει αυτή την κατάληξη. Έπεσε πολύ δουλειά, οι άνθρωποι συγκεκριμένοι και γνωστοί, όλοι αρειανοί...

Προσπάθησαν πολύ, μέχρι θυσίες έκαναν, για να διαλύσουν την ομάδα. Έτσι είναι. Ο Άρης είναι διαλυμένος κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Συμπτωματικό. Ούτε έργο πρακτόρικο.
 
Να ξέρουμε τι λέμε. Τον Άρη τον έχουν σκοτώσει. Αρειανοί. Τον έχουν λοιώσει τον Άρη. Όλοι αυτοί που τον αγαπάνε. Με τον τρόπο τους. Και ποια είναι η επόμενη σελίδα; Δεν γλυτώνει, δεν καθαρίζει η ομάδα και με το φούντο στην Γ΄εθνική. Επειδή θα γίνει, αν γίνει έτσι, με τις χειρώτερες προοπτικές. Είπαμε. Να ξέρουμε τι λέμε.
 
Ποιος είναι ο κύριος Στεφανίδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ; Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο που ήρθε στην ανώνυμη εταιρεία από την Κοινωνία Μελών για να φέρει χρηματοδότες, επενδυτές, χορηγούς, σπόνσορες και πολλούς άλλους χαρτωμένους. Ούτε τον κύριο Φουρλίγκα της ΚΜΑ γνωρίζω. Και τι μπορούν να καταφέρουν οι σημερινοί κλειδοκράτορες.
 
Ξέρω μόνο τον "πυροβολητή" Λάμπρο Σκόρδα που ανέβηκε στο λόφο υψηλά κι είναι έτοιμος να ρίξει τις μπόμπες από το κανόνι του. Δεν είναι πλέον θεσμικός ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, όμως έχει φορτώσει πολύ  μπαρούτι στην πολεμίστρα του. Γιατί δεν θέλει την Γ' εθνική, για τους δικούς του λόγους.

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με τους πιο φανατικούς οπαδούς, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags