Facebook Pixel Πρέπει να φυσήξει λίγος …Νοτιάς!
| 2011-01-05 18:19:00

Πρέπει να φυσήξει λίγος …Νοτιάς!

Πρέπει να φυσήξει λίγος …Νοτιάς!

Αφού τώρα παίζει η ΑΕΚ με την Κέρκυρα, να σας πούμε κι ένα πικάντικο που μυριστήκαμε από το στρατόπεδο της Ένωσης.

Έχετε δει, φανταζόμαστε, από φωτογραφίες στα σχετικά αφιερώματα κι έχετε ακούσει ή διαβάσει τις τυμπανοκρουσίες για το νέο προπονητικό κέντρο.

Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με το γιαπί των Θρακομακεδόνων είναι μια χαρά τα Σπάτα. Ειδικά στο θέμα των βοηθητικών, όπου γυμνάζονται οι ποδοσφαιριστές. Παρά ταύτα έχει ακόμα πολλές και σημαντικές ελλείψεις! Κι ας μη το πολυγράφουν οι εφημερίδες.

Για παράδειγμα, δεν είχαν προβλεφθεί καθόλου εξ’ αρχής χώροι για φυσιοθεραπευτήριο, ιατρείο κι άλλες σημαντικές αίθουσες. Το διανοείστε; Σε ένα τέτοιο προπονητικό κέντρο να μην υπάρχει μέρος για ένα ιατρείο ή ένα φυσιοθεραπευτήριο να κάνουν αποκατάσταση οι παίκτες; Τελικά, άρον – άρον φτιάχτηκαν μια, δυο αίθουσες. Στα γρήγορα, την τελευταία στιγμή. Ούτε, όμως, μηχανήματα υπάρχουν.

Σύμφωνα με όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα έχουν να γίνουν αρκετά έργα ακόμα στο επόμενο διάστημα, μέχρι να ολοκληρωθεί πραγματικά το προπονητικό κέντρο. Αρκεί να φυσήξει και λίγος… Νοτιάς. Στα χρήματα εννοούμε, αφού το κέντρο ουσιαστικά τού ανήκει. Δεν είναι σωστό, λοιπόν, να γίνονται μισές δουλειές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags