Facebook Pixel Στο "σκαμνί" ο Μουρίνιο
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-28 19:12:00

Στο "σκαμνί" ο Μουρίνιο

Στο "σκαμνί" ο Μουρίνιο

Η UEFA  ανακοίνωσε την Πέμπτη (28/4) πως θα διεξάγει πειθαρχική έρευνα για τα σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα αλλά και για την αποβολή του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, η UEFA θα ερευνήσει τα αντικείμενα που πέταξαν οπαδοί της Ρεάλ αλλά και την κόκκινη κάρτα του Πέπε. Πειθαρχικός έλεγχος θα ασκηθεί και στην Μπαρτσελόνα για την αποβολή του αναπληρωματικού της γκολκίπερ, Χοσέ Πίντο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Αναλυτικά:

«Μετά τον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, η UEFA θα διεξάγει πειθαρχική έρευνα και στις δύο ομάδες.

Η υπόθεση κατά της Ρεάλ σχετίζεται με την ρήξη αντικειμένων, με την εισβολή φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο, με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Πέπε, με την αποβολή του Ζοσέ Μουρίνιο αλλά και με την απρεπή δήλωση του κ. Μουρίνιο στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα.

Οσον αφορά τη Μπαρτσελόνα, θα ερευνηθεί η κόκκινη κάρτα που δόθηκε στον Χοσέ Πίντο. Και οι δύο υποθέσεις θα εκδικαστούν από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA την Παρασκευή 6 Μαϊου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags