28/04/11 - 21:24

«Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, μεγάλος προπονητής ο Βαλβέρδε»

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Εσπανιόλ, μίλησε ο Κάρλος Καμενί.  

«Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, μεγάλος προπονητής ο Βαλβέρδε»
44.387views 0shares

Ο έμπειρος πορτιέρο παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα, «Sport» όπου τόνισε: «Δεν ξέρω τίποτα για επίσημο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αυτό που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το εξής: πρώτα μιλάνε οι δύο ομάδες μεταξύ τους, διαπραγματεύονται και αν έρθουν σε συμφωνία ή είναι πολλές οι πιθανότητες να γίνει αυτό, τότε θα με ενημερώσει η Εσπανιόλ και εγώ θα εξετάσω την περίπτωση».

Και συνέχισε: «Έχω πολύ καλή ανάμνηση από τον Βαλβέρδε από τις δύο σεζόν που συνυπήρξαμε στην Εσπανιόλ, αν είναι αλήθεια ότι με θέλει, τότε είναι τιμή για μένα».

Όσον αφορά τον Βαλβέρδε, σχολίασε: «Είναι μεγάλος προπονητής και το απέδειξε ξανά κερδίζοντας και πάλι τον τίτλο στην Ελλάδα».

Για τον Ολυμπιακό πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Βαρκελώνη. Από αθλητικής άποψης αλλά και από το γεγονός ότι η οικογένειά μου έχει εγκλιματιστεί εδώ, όμως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και θα παίξει στο Champions League και γνωρίζοντας καλά τον Βαλβέρδε ξέρω ότι θα έχει μία αξιοπρεπέστατη πορεία. Σίγουρα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός.

Το να θέλω να κάνω ένα ακόμα βήμα στην καριέρα μου προς το ανώτερο επίπεδο είναι φυσιολογικό και νομίζω ότι το επιθυμεί κάθε παίκτη. Περνάω καλά στην Εσπανιόλ, είναι μία ομάδα που με καλύπτει, όμως ο Ολυμπιακός είναι κλαμπ επιπέδου Champions League και θα συζητούσα οποιαδήποτε πρόταση. Όποιος με θέλει όμως, πρέπει να έρθει σε επαφή με την Εσπανιόλ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ