Facebook Pixel Πάει την Μπαρτσελόνα στην UEFA!
| 2011-04-29 00:58:00

Πάει την Μπαρτσελόνα στην UEFA!

Πάει την Μπαρτσελόνα στην UEFA!

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά τις καταγγελίες της Μπαρτσελόνα στην UEFAεις βάρος του Ζοζέ Μουρίνιο, αποφάσισε να κάνει το ίδιο για την αντιαθλητική συμπεριφορά των Καταλανών.
 

Αυτό ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, όπου είναι ξεκάθαρο πως στηρίζει απόλυτα τον Ζοζέ Μουρίνιο:

Αναλυτικά:

«Η πρωτοφανής απόφαση της Μπαρτσελόνα να καταγγείλει τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA, αναγκάζει την Ρεάλ να προσφύγει στο ίδιο όργανο της UEFA για να καταγγείλει την επανειλημμένη αντιαθλητική συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες της οποίας έκαναν συνεχώς θέατρο με μοναδικό στόχο να ξεγελάσουν τον διαιτητή της αναμέτρησης κάτι που είχε σαν συνέπεια την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Πέπε.

Μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως η αντιαθλητική συμπεριφορά και οι ατυχές αποφάσεις του διαιτητή είχαν σαν αποτέλεσμα την άσκηση πειθαρχικής έρευνας εις βάρος του προπονητή μας, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εξέφρασε την άποψη του ελεύθερα, για το γεγονός πως μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η κίνηση της Μπαρτσελόνα καθιστά παραβίαση των κανόνων του fair play και για αυτό η Ρεάλ στηρίζει απόλυτα τον προπονητή της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags