Facebook Pixel Εμείς τα είπαμε από το ημίχρονο...
| 2010-12-18 22:47:00

Εμείς τα είπαμε από το ημίχρονο...

Εμείς τα είπαμε από το ημίχρονο...

Μην πείτε, πάντως, ότι δεν σας προϊδεάσαμε. Στο sportdog τα μυριζόμαστε όλα όπως ήδη έχετε καταλάβει και να μας ακούτε όταν λέμε κάτι.

Στο ημίχρονο του αγώνα του ΟΑΚΑ γράψαμε και για την υπομονή του κόσμου που τελειώνει, αλλά και για τον Μπέο που δεν το υπολόγιζε στα χαμένα το παιχνίδι με τους πράσινους. Και βγήκανε όλα ένα προς ένα στο β΄ μέρος.

Ο Μπέος δεν είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Έχει αποκτήσει εμπειρία και ξέρει ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος, ειδικά όταν έχει τα χάλια του όπως ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο. Γι΄ αυτό κι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Δεν φοβίζει, άλλωστε, κανέναν ο φετινός Παναθηναϊκός που είναι για λύπηση.

Και τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου τον είχε για πλάκα τον Παναθηναϊκό. Να σας αποκαλύψουμε και κάτι ακόμα; Ο Μπέος εκεί που έτρωγε και υπολόγιζε φωναχτά πριν από λίγες μέρες πόσους βαθμούς θα έχει η ομάδα του σε λίγο καιρό, τον τοποθετούσε τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρώτη εξάδα. Στο τσεπάκι του, δηλαδή, το ένιωθε ήδη το διπλό στο ΟΑΚΑ. Το αναφέραμε ήδη. Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν φοβίζει κανέναν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags