Facebook Pixel Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τον ίδιο παίκτη;
| 2014-08-12 12:15:00

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τον ίδιο παίκτη;

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τον ίδιο παίκτη;

Ιταλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι οι δύο ελληνικές ομάδες δίνουν "μάχη" για μεγάλο παίκτη του ιταλικού πρωταθλήματος. Ποιος είναι ο εκλεκτός; Η απάντηση με ένα "κλικ"!

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή πραγματικότητα; Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "spazionapoli.it", ειδική σε θέματα Νάπολι, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δίνουν "μάχη" για την απόκτηση του Γκόραν Πάντεφ.

Ο Σκοπιανός άσος, που δεν δηλώθηκε από τους "παρτενοπέι" στην UEFA για τα ματς των play off του Champions League με την Μπιλμπάο, αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και, όπως γράφουν στη γείτονα χώρα, μπορεί αυτός να είναι στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης έχει ακουσθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν για τις δύο ελληνικές ομάδες, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα. Επειδή, όμως, στο μεταγραφικό παζάρι όλα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Πάντως, οι Ιταλοί βάζουν στο παιχνίδι για τον πρώην άσο των Ίντερ και Λάτσιο και τους Κινέζους που συνηθίζουν να προσφέρουν πολλά χρήματα για παίκτες με μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. 

A-K-A-T-A-Λ-Λ-Η-Λ-Ο: Η Πάμελα Άντερσον κάνει άγριο σεξ στη μέση του δρόμου! Δες το βίντεο   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags