29/04/11 - 18:43

«Σώστε τους και τα μπλόκα των αγροτών θα μοιάζουν... παιδική χαρά»

Έτοιμοι για να κατέβουν σε κινητοποιήσεις εμφανίζονται οι φίλαθλοι της Λάρισας σε περίπτωση που δεν τηρηθεί ο νόμος στις αδειοδοτήσεις και δεν πέσουν οι Ηρακλής και Πανιώνιος στην Football League.  

«Σώστε τους και τα μπλόκα των αγροτών θα μοιάζουν... παιδική χαρά»
40.988views 0shares

Συγκεκριμένα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει αναφορά σε πλαστές ή ληγμένες φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, ανεξόφλητους ποδοσφαιριστές και συναλλαγές με τοκογλύφους και καλεί τους οπαδούς των βυσσινί σε "πανλαρισαϊκή συστράτευση".

Αναλυτικά η ανακοίνωση από ΠΣΦ ΑΕΛ:

"Πλαστές ή ληγμένες φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, ανεξόφλητοι ποδοσφαιριστές, πέτσινες επιταγές, συναλλαγές με τοκογλύφους, παράνομη εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τόσα άλλα…

Και διαδηλώσεις οπαδών με απαίτηση να σκεπαστούν όλα αυτά με το αιτιολογικό 'ότι έχουμε ιστορία πάνω από 100 χρόνια'. Μοιάζει με κακόγουστο αστείο…

Και το πρωτάθλημα, τα δυο κύπελλα, οι επανειλημμένες προκρίσεις σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή το καινούριο γήπεδο δεν είναι ιστορία ερυθροκυανόλευκοι 'κύριοι';

Αλλά εκτός από την 47χρονη ιστορία μας και το υπερεκατονταετές μυθιστόρημα σας υπάρχουν και Νόμοι. Που δεν τηρούνται, συνήθως υπέρ σας.

Αυτά τελείωσαν όμως. Αν – όπως διαφαίνεται τις τελευταίες μέρες – κάποιοι θελήσουν να τους καταπατήσουν πάλι, ας το ξανασκεφτούνε καλύτερα.
Επαναλαμβάνουμε, για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες, ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΛ τον λίγο χρόνο της λειτουργίας του κούρασε με το να μιλάει για τον διάλογο. Ε, διάλογο θα κάνουμε και με αυτούς αλλά από τις κινητοποιήσεις που έρχονται.

Γιατί ο λαός της ΑΕΛ μπορεί να αντέξει και Β’ και Γ’ Εθνικές αλλά δεν θα αντέξει το ωμό νταβατζιλίκι τους. Τα μπλόκα των αγροτών θα φαντάζουν σαν παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που θα δούνε. Αν χρειασθεί, επειδή δεν ξέρουν τι θα πει ηθική και σεβασμός, θα μάθουν τι θα πει φόβος. Και δεν είναι απειλή αυτό. Είναι δίκαιη οργή και αγανάκτηση.

Δυστυχώς φίλοι, για άλλη μια φορά πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και να υπερασπίσουμε τους νόμους. Το κάναμε το 1988. Και θα το κάνουμε και τώρα, να είναι σίγουρα τα ερπετά των γηπέδων.

Καλούμε όλους τους οργανωμένους και μη, οπαδούς της ΑΕΛ, σε μια πανλαρισαϊκή συστράτευση για να μη περάσει για άλλη μια φορά η παρανομία στο σάπιο πρωτάθλημα τους.

Και θα είμαστε περήφανοι αν μπροστάρηδες, για άλλη μια φορά, είναι οι σύνδεσμοι που έχουν γράψει ιστορία στα γήπεδα όλης της Ελλάδας.

Σήμερα παλεύουμε για την ΑΕΛ όλων μας. Όλα τα άλλα από την επόμενη της δικαίωσης.

Είμαστε σε επιφυλακή και ανάλογα με τις εξελίξεις θα καθορίσουμε την στάση και τις δράσεις μας.

Εμείς κάναμε τα λάθη μας και τα πληρώσαμε με μια βασανιστική χρονιά. Αλλά το νταβατζιλίκι τους δεν θα το πληρώσουμε.

Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι…

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Π.Σ.Φ.ΑΕΛ".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ