Facebook Pixel Φοβού τη Μίντιλαντ... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-08-16 18:07:00

Φοβού τη Μίντιλαντ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβού τη Μίντιλαντ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με τα επίσημα στιγμιότυπα από το ντέρμπι της Κοπεγχάγης με τη Μίντιλαντ, με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού να παίρνει μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-2...

Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής η Μίντιλαντ φιλοξενήθηκε από την Κοπεγχάγη στο "Πάρκεν" και όχι μόνο δεν έχασε, αλλά έφυγε με την τέταρτη εφετινή νίκη της. Αφού έμεινε όρθια στο πρώτο δύσκολο ημίχρονο, όταν τον δοκάρι και ο Χάουγκαρντ διατήρησαν το μηδέν, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ανέβασε την απόδοσή της.

Σε αυτό βοήθησαν αναμφίβολα οι κινήσεις του Ρίντερσχολμ από τον πάγκο και ιδίως η είσοδος του Νιγηριανού Ονουάτσο, ο οποίος ήταν τρομερά δραστήριος. Σταδιακά η Μίντιλαντ πήρε την κατοχή και, αφού πρώτα απείλησε, άνοιξε το σκορ με τον Μπακ στο 81' - αργότερα αποχώρησε τραυματίας.

Εν τέλει, στο 90+1` ο Ίγκμπουν με πέναλτι  διπλασίασε τα τέρματα για την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και όλα τέλειωσαν, παρά το γκολ επίσης με πέναλτι του Κορνέλιους στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η σύνθεση της Μίντιλαντ (4-3-3): Χάουγκαρντ, Ντίκο, Μπακ, Σβιατσένκο (46' Τζ.Λάρσεν), Λάουριντσεν, Πόουλσεν, Άντερσον (63' Ονουάτσου), Ουζοτσούκουο, Σίστο (81' Μ.Λάρσεν), Ράσμουσεν, Ίγκμπουν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags