Facebook Pixel Τσακώθηκαν ο Αναστασιάδης με τον Κλάους;
| 2014-08-18 20:19:00

Τσακώθηκαν ο Αναστασιάδης με τον Κλάους;

Τσακώθηκαν ο Αναστασιάδης με τον Κλάους;

Φούντωσαν οι φήμες στην Θεσσαλονίκη για επεισόδιο στον ΠΑΟΚ. Από που... προέκυψαν και τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ.
 

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες μέρες στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία υπήρξε στον ΠΑΟΚ (στο παιχνίδι με την Ίντερ) επεισόδιο μεταξύ του Άγγελου Αναστασιάδη και του Στέφανου Αθανασιάδη.

Αν και το συγκεκριμένο θέμα μέχρι τώρα «μεταφερόταν» ως φημολογία και όχι ως ρεπορτάζ, η ΠΑΕ μέσω twitter αποφάσισε να το διαψεύσει άμεσα και να δώσει γρήγορα ένα τέλος.

Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογιαριασμό του ΠΑΟΚ ανέβηκε το εξής σχόλιο πριν από λίγο: «Τα σενάρια περί τσακωμού του @SKlaous με τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν είναι τίποτα παραπάνω από μυθεύματα #PAOK »

Τα συγκεκριμένα σενάρια πάντως προέκυψαν από την απόφαση να προφυλαχθεί ο Κλάους στις δύο τελευταίες προπονήσεις, από την αλλαγή του στο ματς με την Ίντερ στο 35ο λεπτό, αλλά και από τη μεγάλη καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Υπογραφές θα είχαμε σύμφωνα με την ενημέρωση σήμερα Δευτέρα, όμως μάλλον θα υπάρξει και νέα παράταση...

Διαβάστε επίσης:  Ιδού τι λένε στον ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές! Γιατί αργούν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags