Facebook Pixel Οι τρεις μεγάλες αποκαλύψεις του SportDog!
| 2014-08-18 23:26:00

Οι τρεις μεγάλες αποκαλύψεις του SportDog!

Οι τρεις μεγάλες αποκαλύψεις του SportDog!

Όταν όλοι έγραφαν για Μήτρογλου ή Ζόνας, ο Σκύλος ...προετοίμαζε το έδαφος για τον ερχομό Μπενίτες. Επιβεβαίωση και με Αμπέντ, Αλφάρο. Εδώ τα μαθαίνεις όλα πρώτος!

Σε... φουλ ρυθμούς κινείται ο sportdog το φετινό καλοκαίρι και τρέχει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και του εξωτερικού για να σας φέρει πρώτος στις οθόνες σας τις μεταγραφές των αγαπημένων σας ομάδων. Ο σκύλος προσπαθεί να βρίσκεται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, ενώ μέσα από το ρεπορτάζ, σας δίνει τα καλύτερα παρασκήνια για τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο...

Αν και δεν το συνηθίζουμε να «ευλογούμε τα γένια μας», αυτή την φορά θα αναφερθούμε στα δυνατά θέματα που διαβάσετε πρώτοι στον sportdog και πλέον έχουν επιβεβαιωθεί. Πρόκειται για τρεις μεταγραφές που έκαναν αίσθηση και τις οποίες μάθατε από τον σκύλο.

Η πρώτη αφορά τον Ολυμπιακό και την περίπτωση του 22χρονου Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος ανακοινώθηκε μάλιστα σήμερα με κάθε επισημότητα. Ο sportdog ασχολήθηκε πάρα πολύ με την μεταγραφή των Πειραιωτών για την επίθεση και για αυτό στις 14 Αυγούστου, όταν όλοι έγραφαν πως πλησιάζει στο Λιμάνι ένας εκ των Ζόνας ή Μήτρογλου, σας είπε ξεκάθαρα πως ο φορ δεν θα είναι κανένας από αυτούς του δύο.

Ανάλογη επιβεβαίωση όμως, υπήρχε και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπου η στήλη «sportdog penalty» έγραψε στις 30 Ιουλίου ότι ο παίκτης που θα αποκτήσει το «τριφύλλι» είναι ο 28χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Αλεχάντρο Αλφάρο, έναν ποδοσφαιριστή που είχε... κόψει ο Μίτσελ!

Στα πράσινα θέματα όμως, σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ και τις εξελίξεις με τον Αμπέντ, όταν σας γράψαμε στις 12 Αυγούστου, ότι για τον Αλγερινό δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητά του το Τριφύλλι και ότι οι πιθανότητες επιστροφής του είναι πολύ λιγότερες απ΄ αυτές που παρουσιάζονται αυτές τις μέρες στον Τύπο. Η απόφαση του Παναθηναϊκού να κάνει... πίσω και να «παγώσει» την υπόθεση, μας επιβεβαίωσε απόλυτα.

Αυτά είναι κάποια (τα πιο φρέσκα) από τα «Αποκλειστικά» μας. Οι αναγνώστες του σκύλου μας «στηρίζουν» καθημερινά και εμείς προσπαθούμε να τους το ανταποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίνοντας τους δηλαδή θέματα που ΔΕΝ θα βρουν πουθενά και σε κανένα άλλο σάιτ, πριν τα «μπουμπουνίσει» ο Sportdog.

Μείνετε ΕΔΩ γιατί οι μεταγραφές και οι αποκαλύψεις... συνεχίζονται!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags