Facebook Pixel Ελάτε να μεγαλουργήσουμε!
| 2011-04-30 00:06:00

Ελάτε να μεγαλουργήσουμε!

Ελάτε να μεγαλουργήσουμε!

Ο… γνωστός και μη εξαιρετέος Μίλτος, σχολιάζει μέσα από το blog του την υπόθεση της μπασκετικής ΑΕΚ και αναρωτιέται αν ο Μπάμπης Καραμανλής έχει καμία σχέση με αυτόν που κυβερνούσε παίζοντας πλεϊστέισον…

Κατ' αρχάς, μια ερώτηση: εκείνος εκεί ο Μπάμπης της ΑΕΚ, έχει καμιά σχέση μ΄ εκείνον τον συνεπώνυμό του που έκανε πως κυβερνάει παίζοντας με το πλεϊστέισον; Έχει - δεν έχει, όπως σκιαζόμουνα όταν έβγαινε χαμογελαστός ο χοντρούλης ...ξάδερφός του(!) για να μας βεβαιώσει ότι όλα πάνε καλά, έτσι σκιάχτηκα και με τον Μπάμπη όταν δήλωσε: «Να το ξέρετε, η ΑΕΚ κάποια μέρα θα μεγαλουργήσει»!

Το νου σας δηλαδή. Να μας φοβερίσει βγήκε ο Μπάμπης, τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν είναι ούτε στην Άλφα ένα ούτε στην Άλφα δύο. Στην Άλφα ενάμισο είναι, αλλά η απειλή, απειλή. Θα μεγαλουργήσει! Θα μου πείτε, και γιατί δεν μεγαλουργεί τόσα χρόνια; Για έκπληξη το βαστάει; Για να 'χουμε το φόβο της;

Είτε τον έχουμε είτε όχι τον φόβο της, πλέον έχουμε αποκτήσει κι άλλους φόβους με αυτήν την απίστευτη υπόθεση που γελοιοποιεί ακόμα περισσότερο το έτσι κι αλλιώς αστείο πρωτάθλημα μπάσκετ των ...δύο ομάδων, όπου κάποιες άλλες ομάδες παρακαλάνε να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα κλαίει-ωχ γιατί άμα περάσουν ένα γύρο δεν θα έχουν λεφτά να πληρώσουν τους παίκτες!

Ωστόσο, το χειρότερο είναι πως πλέον θα φτάσουμε στο σημείο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να μην κοιτάμε τι γράφει στο τέλος το ταμπλό, γιατί αυτό είναι το τελευταίο που έχει σημασία. Αφού όλα κρίνονται μετά στις δικαστικές αίθουσες. Γιατί να πανηγυρίσεις ή να στεναχωρεθείς από ένα αποτέλεσμα; Κανονικά πρέπει να φεύγεις βουβός από το γήπεδο και να περιμένεις την απόφαση του αθλητικού δικαστή για να βγεις στους δρόμους μια Πέμπτη μεσημέρι σαν τον παλαβό και να το πανηγυρίσεις. Ή να γυρίσεις σεκλετισμένος στο σπίτι μια Παρασκευή σούρουπο και να τσακωθείς με τη γυναίκα σου επειδή υποβιβάστηκες δυο βδομάδες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags