Facebook Pixel Η μεγάλη μαγκιά του Αλαφούζου!
| 2014-08-19 22:18:00

Η μεγάλη μαγκιά του Αλαφούζου!

Η μεγάλη μαγκιά του Αλαφούζου!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ίσως την καλύτερη του κίνηση το φετινό καλοκαίρι. Δείτε τι πέτυχε και γιατί βγήκε κερδισμένη η ομάδα

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα την πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό, καθώς από πέρυσι έχει κάνει... τεράστια άλματα και αυτό φαίνεται σε όλους τους τομείς τόσο εντός όσο και εκτός ομάδας. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έχει μάθει πλέον πάρα πολλά, έχει αποκτήσει εμπειρία, δεν κάνει τα λάθη που έκανε και συνεργάζεται με τους σωστούς ανθρώπους.

Φυσικά, η σωστή διαχείριση των καταστάσεων και η στάση του Αλαφούζου έχει μεγάλο αντίκρισμα και στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ και στα οικονομικά τα πηγαίνει πλέον περίφημα. Αυτό φαίνεται και στις μεταγραφές, όπου με την συνεργασία των Νταμπίζα – Φύσσα, ο Παναθηναϊκός «απλώνεται» μέχρι εκεί που μπορεί και δεν χρεώνει τον σύλλογο.

Τρανό παράδειγμα η μεταγραφή του Αλεχάνδρο Αλφάρο, ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή που ήρθε στην Ελλάδα με ένα συμβόλαιο στα «μέτρα» του «τριφυλλιού». Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, αν και καθυστέρησε λίγο, έφτασε στην χώρα μας με γεμάτες τσέπες, αφού για να λύσει το συμβόλαιό του με τη Μαγιόρα αποζημιώθηκε με 220.000 ευρώ...

Ο Αλφάρο ωστόσο ήρθε στην Ελλάδα γνωρίζοντας πολύ καλά, πως δεν πρόκειται να δει τα λεφτά που έπαιρνε στην Ισπανία. Το συμβόλαιό του μαζί με την φορολογία ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο ευρώ και για αυτό δεν ήταν δυνατόν να το αντέξει η Μαγιόρκα στη Σεγκούντα.

Βέβαια, αυτά τα χρήματα δεν τα αντέχει ούτε ο Παναθηναϊκός, ωστόσο οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τον έπεισαν να έρθει με λιγότερα και με κάποια μπόνους τον «γλύκαναν». Πρόκειται για φοβερό deal, το οποίο σίγουρα... κάνει την διαφορά.

Δείτε κι αυτό: Τρέλανε τον κόσμο η Kim Kardashian! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags