Facebook Pixel Χάλασε η μεταγραφή του Αλφάρο!
| 2014-08-19 23:30:00

Χάλασε η μεταγραφή του Αλφάρο!

Χάλασε η μεταγραφή του Αλφάρο!

Απρόσμενη εξέλιξη με τον Ισπανό, που ήρθε χθες, έκανε δηλώσεις, πήγε στο Κορωπί, όμως τελικά φεύγει χωρίς να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι συνέβη!

Σε... ναυάγιο οδηγήθηκε η μεταγραφή του Αλεχάντρο Αλφάρο στον Παναθηναϊκό, καθώς παρότι ο παίκτης στις χθεσινές του δηλώσεις κατά την άφιξή του ανέφερε πως είναι πανέτοιμος για να οδηγήσει το τριφύλλι σε επιτυχίες, τελικά δεν θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

Ο Ισπανός άσος υποβλήθηκε σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις, στην συνέχεια περιηγήθηκε στο Κορωπί και περίμενε για τις ανακοινώσεις, όμως η μεταγραφή χάλασε στο... παρα πέντε.

πίσημη τοποθέτηση του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει, ωστόσο διαρρέει πως «στη διάρκεια της ημέρας προέκυψαν σοβαρά ζητήματα που δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής και που σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν τον Παναθηναϊκό».

Οι πληφορίες που υπάρχουν πάντως αυτή την στιγμή, αναφέρουν πως ο Αλφάρο είχε σοβαρό πρόβλημα και για αυτό «κόπηκε» στα ιατρικά, ενώ υπήρχαν και κάποια διαδικαστικά θέματα με τα χαρτιά του.

Ο Παναθηναϊκός παύει ουσιαστικά να ασχολείται με την περίπτωσή του και από αύριο κιόλας ψάχνει για τον αντικαταστάτη του...

Απίστευτο θέμα: Βρήκαμε τον καλύτερο κ@λ@ στην Ιταλία! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags