Facebook Pixel Δεν τον θέλει στην Τούμπα ο Άγγελος!
| 2014-08-21 19:46:00

Δεν τον θέλει στην Τούμπα ο Άγγελος!

Δεν τον θέλει στην Τούμπα ο Άγγελος!

Ποιον ποδοσφαιριστή έχει «κόψει» ο Άγγελος Αναστασιάδης, αν και ο ίδιος σχεδόν… παρακαλάει για να παίξει και του χρόνου με την φανέλα του ΠΑΟΚ; Η απάντηση με ένα κλικ!

Στην τελική φάση μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, αν και όπως σας γράφαμε και τις προηγούμενες ημέρες, οι Θεσσαλονικείς δεν βιάζονται ιδιαίτερα να καλύψουν τις… τρύπες στο ρόστερ και δείχνουν πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία μέρα, ώστε να αγοράσουν τους παίκτες που θέλουν με τα λεφτά που θέλουν.

Καθημερινά ωστόσο, προτείνονται στον Δικέφαλο δεκάδες ονόματα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και κάποιοι… παλιοί γνωστοί. Ένας εξ αυτών είναι ο Κοστίν Λάζαρ, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ λύθηκε πριν λίγο καιρό, όμως ακόμα παραμένει ελεύθερος.

Ο Ρουμάνος άσος αν και έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από την πατρίδα του, δεν είναι πρόθυμος να γυρίσει πίσω και για αυτό τις τελευταίες ημέρες έχει επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και προσπαθεί μέσω κοινών γνωστών να… πιέσει τον Δικέφαλο για να γυρίσει και στην Τούμπα.

Ο 33χρονος άσος δεν έχει ρίξει σημαντικά τις οικονομικές απαιτήσεις του, ωστόσο γουστάρει τρελά να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη, αφού έχει ήδη αγοράσει σπίτι στην πόλη, ενώ έχει κάνει και κάποια σχέδια για το μέλλον, αφού κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Για την ώρα ωστόσο, το πλάνο επιστροφής στον ΠΑΟΚ δεν… προχωράει, αφού και τα λεφτά που ζητάει δεν είναι λίγα, ενώ και δεν χωράει στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο Μακεδόνας τεχνικός αν και γνωρίζει την επιθυμία του Λάζαρ, επιμένει και ψάχνει για κάτι καλύτερο και φθηνότερο. Αν ήθελε άλλωστε να τον κρατήσει στο ρόστερ, θα το είχε κάνει εδώ και μήνες, αφού όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ο Ρουμάνος είχε ακόμα συμβόλαιο…

Τι λες τώρα! Τατιάνα Στεφανίδου: Κορμάρα και με στήθος "τούμπανο"! (ΦΩΤΟ)



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags