Facebook Pixel "Χάσαμε από μια καλή ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-21 23:25:00

"Χάσαμε από μια καλή ομάδα"

"Χάσαμε από μια καλή ομάδα"

Ο τεχνικός της Μίντιλαντ, Γκλεν Ρίντελχολσμ, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού μετά το βαρύ 4-1 για την ομάδα, λέγοντας πως "γνωρίσαμε τη συντριβή από μια ισχυρή ομάδα".
 

«Δεν εκπλαγήκαμε από τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Ήταν μια δυνατή ομάδα και της αξίζουν συγχαρητήρια» είπε αρχικά και συνέχισε: «Για την ήττα μας δεν έχω δικαιολογία. Χάσαμε από μια ομάδα με καλούς παίκτες. Αυτό το αποτέλεσμα δεν μας δίνει πολλές πιθανότητες. Το 4-1 είναι καταλυτικό, με 3-1 ίσως θα μπορούσαμε».

Για την εξέλιξη του ματς: «Μετά το πρώτο γκολ που βάλαμε, υπήρχε μια κίνηση από την πλευρά της άμυνας μας ανώριμη που οδήγησε στο 1-1. Ήξερα ότι μετά το 0-1 τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Αναγκαστήκαμε και κάναμε και άλλες δύο αλλαγές ενώ ο αρχηγός μας ήταν τραυματίας. Δεν υπάρχει δικαιολογία, γνωρίσαμε τη συντριβή από μια ισχυρή ομάδα».

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Ο Μπεργκ ήταν αναμφίβολα ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα και αυτό το δείχνει τα 4 γκολ που σημείωσε».

Για την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο: «Είναι υπέροχοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και πολύ ενθουσιώδεις που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και βοήθησαν την ομάδα τους. Υποστήριξαν την ομάδα τους ακόμα και σε δύσκολες στιγμές. Η ζέστη δεν είναι πρόβλημα για εμάς και δεν υπάρχει δικαιολογία. Ερχόμαστε από μια παγερή χώρα αλλά έχουμε και εμείς ήλιο».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags