Facebook Pixel Eπιστρέφει ο Γιούρκας!
| 2014-08-23 10:59:00

Eπιστρέφει ο Γιούρκας!

Eπιστρέφει ο Γιούρκας!

ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ο Έλληνας άσος, θα δώσει άμεσα λύσεις στη δεξιά πλευρά της άμυνας!

Αρκετό καιρό είχαμε να μάθουμε νέα του Γιούρκα Σεϊταρίδη, δεδομένου ότι ο Έλληνας άσος δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα τον τελευταίο χρόνο.

Είχε κάποιες προτάσεις στα χέρια του, τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και στη διάρκεια της τελευταίας χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν τον κάλυπταν.

Το όνομά του, μάλιστα, είχε "παίξει" λίγο καιρό πριν στο ρεπορτάζ της Μπεσίκτας, ως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Το θέμα δεν είχε προχωρήσει τότε, αλλά όπως έμαθε ο σκύλος τις τελευταίες ημέρες κάτι καλό ψήνεται για τον Σεϊταρίδη!

Δεν έχουμε μαθει περισσότερες λεπτομέρειες, για την ομάδα, το πρωτάθλημα που συμμετέχει κ.λπ., αλλά η φήμη που υπάρχει στην πιάτσα αναφέρει ότι ο Γιούρκας είναι κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση!

Μάλιστα, μπορεί να πάρει άμεσα θέση στην 11άδα, καθώς δεν σταμάτησε στιγμή τις ατομικές προπονήσεις το διάστημα που δεν προπονούνταν με κάποια ομάδα και βρίσκεται σε άριστη φόρμα. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει θετική εξέλιξη, που του το ευχόμαστε, άρα θα γίνει και ανακοινώσιμο το γεγονός...

** ALERT!!! Όργια! Sex tape διάσημης ηθοποιού! (ΒΙΝΤΕΟ 18+)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags