Facebook Pixel Καζούρα της Λέγκια στη Σέλτικ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-27 16:17:00

Καζούρα της Λέγκια στη Σέλτικ!

Καζούρα της Λέγκια στη Σέλτικ!

Οι Πολωνοί της Λέγκια Βαρσοβίας πήραν την... εκδίκηση τους για τον αποκλεισμό της Σέλτικ από τους ομίλους του Champions League, τρολλάροντας τους Σκοτσέζους!

Η πολωνική ομάδα είχε συντρίψει τους «Καθολικούς» σε δύο αγώνες στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, αλλά οι Σκωτσέζοι πήραν την πρόκριση στα χαρτιά καθώς οι Πολωνοί χρησιμοποίησαν τιμωρημένο παίκτη.

Ο ιδιοκτήτης της Λέγκια Ντάριους Μιοντούσκι, σχολιάζοντας την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για αποκλεισμό της ομάδας του, είχε δηλώσει πως «το ποδόσφαιρο δεν κέρδισε», ενώ στη συνέχεια προσέφυγε στο CAS.

Οι Πολωνοί πάντως πήραν μία μικρή εκδίκηση χθες βράδυ, καθώς η Σέλτικ έχασε από τη Μάριμπορ με 1-0 εντός έδρας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, με τον επίσημο λογαριασμό της Λέγκια στο Twitter να ποστάρει το hashtag #footballwon («το ποδόσφαιρο νίκησε»).

Το εν λόγω tweet ...κυκλοφόρησε σε όλη την Πολωνία μέσα σε λίγα λεπτά, με πάνω από 9.000 retweets, κάτι που σύμφωνα με πολωνικές ιστοσελίδες, το καθιστά το πιο επιτυχημένο «τιτίβισμα» στην ιστορία του πολωνικού διαδικτύου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags