Facebook Pixel "Υπάρχει πλάνο", λέει ο Σκόρδας...
| 2014-08-27 17:07:00

"Υπάρχει πλάνο", λέει ο Σκόρδας...

"Υπάρχει πλάνο", λέει ο Σκόρδας...

O... νέος πρόεδρος του Άρη, lΛάμπρος Σκόρδας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5» και ισχυρίστηκε πως έχει πλάνο για την ομάδα.

Στο αρχικό σχόλιό του επεσήμανε:
«Αυτό που έγινε ήταν η αποκατάσταση της νομιμότητας διότι ο Άρης δυστυχώς είναι στην Β' εθνική, αλλά είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κι όχι να ξεπουληθεί επειδή κάποιοι άνθρωποι το έχουν σαν σχέδιο εδώ και χρόνια».

Για την απόφαση του δικαστηρίου είπε:

«Ήταν αδιανόητο το Ειρηνοδικείο να δεχθεί τρεις αυτοφοράκηδες για να διαλύσουν την εταιρεία. Η δική μας θέση ήταν η παρουσία στη Β' εθνική και να φτιάξουμε ένα σχέδιο επιβίωσης, να προχωρήσουμε το άρθρο 99, να εξυγιανθεί η ομάδα και να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει».

Για το που θα παίξει ο Άρης ήταν ξεκάθαρος:
«Δυστυχώς το διάστημα που απομένει είναι μικρό θα κάνουμε αγώνα δρόμου να ενισχύσουμε την ομάδα και να έρθουμε σε συνεννόηση με τους πιστωτές για να μπορέσει ο Άρης να κινηθεί στην Β' εθνική. Έχω ήδη συνεννοηθεί με την υπεύθυνη του αγωνιστικού της Football League. Θα στείλω αύριο υπογεγραμμένα τα έγγραφα και το σχετικό παράβολο».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε:
«Υπάρχει πλέον μία διοίκηση που θέλει το ίδιο με την πλειοψηφία του κόσμου, δηλαδή να μείνει ο Άρης Β' Εθνική και να μην πάει στην διάλυση. Κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι θα επέστρεφε άμεσα στην Β' Εθνική. Υπάρχουν οι νομικοί τρόποι ώστε ο Άρης να διαχειριστεί τις υποχρεώσεις του».

Διευκρίνισε ότι…:
«Η σημερινή προσωρινή διαταγή έχει ισχύ μέχρι να εκδικαστεί η αίτησή μας στις 30 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Για τις πρώτες κινήσεις του τόνισε:
«Θα ασχοληθούμε με τα χρέη κάνοντας έφεση για το άρθρο 99, διεκδικώντας προσωρινή διαταγή προστασίας. Οι πιστωτές του Άρη έκαναν σήμερα παρέμβαση υπέρ μας. Μπορούμε να έρθουμε σε συνεννόηση μαζί τους για να είναι διαχειρίσιμος ο Άρης σε αυτή την κατηγόρια».

Ο Λάμπρος Σκόρδας καταφέρθηκε εναντίον του ΑΣ, της ΚΜΑ και των οργανωμένων:
«ΑΣ και ΚΜΑ είναι υπό ομηρία των οργανωμένων. Δεν μπορεί να λειτουργεί ο σύλλογος υπό την ομηρία 100 ανθρώπων που θέλουν να κάνουν κουμάντο για τους δικούς του λόγους. Δυστυχώς ο Χάρης Παπαγεωργίου και ο ερασιτέχνης Άρης δεν στάθηκαν στο ύψος τους. Στο συμβούλιο του ερασιτέχνη ήταν άνθρωποι που δεν συμφωνούσαν κι έφυγαν. Απειλές και βία. Στο δικαστήριο δεχθήκαμε απειλές από τους οργανωμένους. Στην Λέσχη είχαν αποφασίσει αρχικά Β' Εθνική και μετά έβαλαν ψηφοφορία Β' εθνική ή Γ' και ψήφισαν 100 άτομα. Οι θεσμοί έχουν φτάσει να διώχνουν τον κόσμο. Εδώ και έξι χρόνια το έχω καταγγείλει. Είναι οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι. Χθες ο Πόππης έκανε δηλώσεις αλλά ήταν εκείνος που μαζί με άλλους εμφάνισαν την πρόταση Πλα».

Τέλος, είπε:
«Βάσει νόμου ο ερασιτέχνης δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να χρησιμοποιούμε το σήμα. Μπορεί αν θέλει να πάρει όποια απόφαση θέλει. Μέχρι και για πόλεμο με την Τουρκία. Βάσει νόμου όμως δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να χρησιμοποιούμε το σήμα».

Για το αγωνιστικό τόνισε:
«Δεν υπάρχει περίπτωση να μας δοθεί παράταση για να κάνουμε μεταγραφές. Θα κινηθούμε όπως μπορούμε σε αυτό το πενθήμερο. Για προπονητή δεν είναι της παρούσης να πούμε κάτι σήμερα. Θα το δούμε στην πορεία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags