Facebook Pixel Η πιο ΕΠΙΚΗ πρόκριση ever!
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-28 00:50:00

Η πιο ΕΠΙΚΗ πρόκριση ever!

Η πιο ΕΠΙΚΗ πρόκριση ever!

Με ήρωα τον κεντρικό της αμυντικό, Κοσμίν Μότσι, που... έγινε γκολκίπερ και απέκρουσε δύο (!) πέναλτι και χάρισε στην ομάδα του την παρθενική της πρόκριση στους ομίλους του Champions League!

Στο πρώτο παιχνίδι, η Στεάουα είχε κερδίσει με 1-0, με γκολ του Τσίπτσιου στο 88′, και στην ρεβάνς η Λουντογκόρετς κατάφερε να σκοράρει στο 90′ με τον Βάντερσον και να πάει το παιχνίδι στην παράταση!

Στην παράταση, το μόνο που άλλαξε, ήταν η αποβολή του τερματοφύλακα των Βούλγαρων, του Βλάντισλαβ Στογιάνοφ στο 119′, κι ενώ η Λουντογκόρετς είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.

Αμέσως, πήγε και πήρε τα γάντια ο Ρουμάνος στόπερ της Λουντογκόρετς, ο 30χρονος Κοσμίν Μότσι, που εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι της ομάδας του, ευστοχώντας και στη συνέχεια απέκρουσε δύο πέναλτι της Στεάουα, που εκτέλεσαν Πιρβουλέσκου και Πάπα!

Η πρώτη απόκρουση “ισοφάρισε” την απώλεια του πέναλτι του Βάντερσον της Λουντογκόρετς, που είχε πετύχε το γκολ στο 90′, ενώ η δεύτερη έδωσε την πρόκριση. Ήταν στο 7ο πέναλτι, και με την απόκρουση στο σουτ του Πάπα, η Λουντογκόρετς κέρδισε με 6-5!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags