Facebook Pixel Panathinaikos!
| 2014-08-28 22:50:00

Panathinaikos!

Panathinaikos!

Με δύο υπέροχα γκολ των Νάνο και Κλωναρίδη, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τη Μίντιλαντ και στη Δανία ((συνολικά 6-2) και επέστρεψε στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Φοβερός ο Κοτσόλης.
 

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μίντιλαντ και εκτός έδρας (2-1) και με συνολικό σκορ 6-2 επέστρεψε στην Ευρώπη και στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η κλήρωση θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι «πράσινοι» είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Κοτσόλη, ενώ οι Νάνο και Κλωναρίδης σημείωσαν δύο πανέμορφα γκολ.


Δοκιμάστηκε, ζορίστηκε, αλλά άντεξε...

Το πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ στην αρχική ενδεκάδα, δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Παναθηναϊκό, καθώς η Μίντιλαντ μπήκε... φουριόζα και στο πρώτο εικοσάλεπτο έκλεισε τους «πράσινους» στο μισό γήπεδο και τους πίεσε πάρα πολύ. Οι Δανοί έψαξαν το γρήγορο γκολ, όμως δεν ήταν τυχεροί, αφού στο έβδομο λεπτό ο Πράνιτς έκοψε πάνω στην γραμμή, ενώ στο 15' το πολύ καλό σουτ του Χασάν, πέρασε ελάχιστα άουτ. Μετά το 20' πάντως το «τριφύλλι» βελτιώθηκε, ισορρόπησε απόλυτα το παιχνίδι και είχε μάλιστα και ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 21' ο Ατζαγκούν δεν μπόρεσε να σκοράρει σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ στο 39' η κεφαλιά του Σιλντενφελντ μετά από σέντρα του Νάνο, πέρασε λίγο άουτ.

Κοτσόλης με φοβερές γκολάρες!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, δηλαδή με τη Μίντιλαντ να πιέζει πολύ και τον Παναθηναϊκό στο πρώτα λεπτά να είναι... ψαρωμένος. Ωστόσο, στο 54' ο Νάνο με φοβερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έγραψε το 0-1 και τελείωσε την πρόκριση! Οι Δάνοι μετά το γκολ πείσμωσαν και βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση. Στο 57' ωστόσο ο Κοτσόλης απέκρουσε εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του Ονουάτσου, ενώ στο 52' ο Μπούι έδιωξε με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν απογοητεύτηκαν, συνέχισαν να πιέζουν και στο 72' με πέναλτι που κέρδισε ο Χασάν από τον Σίλντενφελντ και εκτέλεσε ο Ιγκμπούν εύστοχα, ισοφάρισαν σε 1-1. Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα και... χάλασε την αυτοσυγκέντρωση των παικτών της Μίντιλαντ. Έτσι λοιπόν στο επόμενο λεπτό ο Κλωναρίδης, αφού ντρίπλαρε φοβερά τον αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού παρά την πίεση των Δανών στα τελευταία λεπτά, ο Κοτσόλης κράτησε τη νίκη.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίντιλαντ: Χάουγκαρντ, Λάρσεν (46’ Ονουάτσου), Λαούριντσεν, Γιένσεν, Ρόμερ, Σπαρβ (77’ Ιζούνα), Πόουλσεν, Άντερσον (59’ Ίγκμπουν), Λάρσεν, Σίστο, Χασάν.

Στον πάγκο: Χάιντσε, Ντίκο, Ουζοτσούκου.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Μέντες (69’ Δώνης), Λαγός (60’ Μπούι), Ζέκα, Ατζαγκούν, Νάνο, Πράνιτς, Καρέλης (65’ Κλωναρίδης).

Στον πάγκο: Στιλ, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Ντίνας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags