Facebook Pixel Τι γίνεται με τον χαφ στον Ολυμπιακό;
| 2014-08-30 17:30:00

Τι γίνεται με τον χαφ στον Ολυμπιακό;

Τι γίνεται με τον χαφ στον Ολυμπιακό;

Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες για τον παίκτη που ψάχνουν στο Λιμάνι. Οι εξελίξεις με Ντιόπ, οι δύο νέοι υποψήφιοι και η... έκπληξη!

Εξαιρετικά σημαντικό είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, αφού βρισκόμαστε πλέον στα τελευταία 24ωρα και στο Λιμάνι «τρέχουν» για τις τελευταίες κινήσεις, όπου προτεραιότητά τους είναι ο παίκτης που θα έρθει για να καλύψει το κενό του Σάμαρη στα χαφ.

Στο Λιμάνι επιμένουν στην απόκτηση του Ντιόπ (κατάθεσαν μάλιστα και νέα βελτιωμένη πρόταση), ωστόσο για την ώρα δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με την Λεβάντε στο οικονομικό και για αυτό εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις. Ο ποδοσφαιριστής πάντως τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και πιέζει πλέον κι αυτός για να έρθει στο Λιμάνι, ωστόσο οι Ισπανοί δεν δείχνουν (για την ώρα) πρόθυμοι να «πέσουν» στα λεφτά, αν και πλέον η διαφορά είναι μικρή.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός κοιτάει κι άλλες περιπτώσεις (αν και θεωρούν πως στο τέλος θα πάρουν τον Ντιόπ), όπως είναι αυτές των Μιλιβόγιεβιτς της Άντερλεχτ και του Πέτροβιτς της Γκέντσλερ, οι οποίες μάλιστα σκοπίμως χθες τα μεσάνυχτα διέρρευσαν στα ΜΜΕ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πρώτο στην λίστα τους για τον αντι-Σάμαρη τον Ντιόπ και είναι πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να τον αποκτήσουν.

Ωστόσο, επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως δήλωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, απλώς να ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ πως πέρσι ο Ολυμπιακός πήρε Σέρβο-έκπληξη (τον Σέποβιτς) στις 2 Σεπτεμβρίου!

Διαβάστε κι αυτό:     Δείπνησαν μαζί Μαρινάκης-Σισέ! 
   
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags