Facebook Pixel "Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι"
| 2014-08-30 19:46:00

"Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι"

"Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι"

Αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, δήλωσε ο Ουασίμ Μπούι μιλώντας στη NOVA. Ο Ολλανδός μέσος εξέφρασε την πίστη του και για πρόκριση του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Aναλυτικά:

Για το ματς με τη Μίντιλαντ:

«Κάναμε αυτό που για το οποίο είχαμε έρθει. Ήταν στόχος μας να παίξουμε επιθετικά και να νικήσουμε, ξέραμε πως έχουμε από πίσω μας το 4-1 αλλά δεν θέλαμε να μείνουμε στην άμυνα και να περιμένουμε».

Για το αν θα ήθελε ολλανδική ομάδα στους ομίλους:

«Κάθε αντίπαλος είναι καλοδεχούμενος δεν με νοιάζει με ποιον θα κληρωθούμε. Θα ήταν καλό να βρούμε μπροστά μας μια ολλανδική ομάδα αλλά το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που θα έχουμε μπροστά μας».

Για το αν μπορεί να προκριθεί από τον όμιλο ο Παναθηναϊκός:

«Έχουμε την ποιότητα για να προκριθούμε και θα τα δώσουμε όλα παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε μέχρι που θα μπορέσουμε να φτάσουμε. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και την απουσία κόσμου:

«Το άκουσα πως δεν θα έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Αν δουλέψουμε σκληρά θα τα καταφέρουμε. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι, όταν τους είδα για πρώτη φορά ήταν απίστευτο. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά και να δουλέψουμε για να έρθουν οι τρεις βαθμοί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags