Facebook Pixel Ξέρανε την Σίτι ο Ντιούφ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-30 19:03:00

Ξέρανε την Σίτι ο Ντιούφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέρανε την Σίτι ο Ντιούφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα απίθανο γκολ του Μάμε Ντιούφ η Στόουκ νίκησε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο "Etihad" και την υποχρέωσε σε γκέλα από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα. Νίκες για Σαουθάμπτον, Σουόνσι, ΚΠΡ. Ματσάρα και 3-3 ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας.

Οι "πολίτες" πήραν τον έλεγχο από την αρχή στο "Etihad", όπως συνηθίζουν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ στην πολύ σοβαρή και συγκεντρωμένη ομάδα της Στόουκ.

Σε μία από τις αντεπιθέσεις που έβγαλαν οι "τρότερς" έβαλαν το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Ο Ντιούφ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του, διέσχισε όλο το γήπεδο και αφού πέρασε όποιους παίκτες της Σίτι βρήκε μπροστά του, νίκησε τον Χαρτ και έδωσε το σπουδαίο διπλό στην Στόουκ.

Στα άλλα απογευματικά ματς, ματσάρα έγινε στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", όπου Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3. Μάλιστα το παιχνίδι είχε "τρελές" ανατροπές, καθώς η Πάλας προηγήθηκε δύο φορές, με τους "ανθρακωρύχους" να κάνουν την ανατροπή, αλλά να χάνουν το τρίποντο στο 90+5' από τον Ζάχα.

Η Σαουθάμπτον επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ, η Σουόνσι πολύ άνετα με 3-0 της Γουέστ Μπρόμιτς με τον Ράουτλετζ να βάζει απίστευτη γκολάρα, ενώ η ΚΠΡ νίκησε με 1-0 την Σάντερλαντ.

Τα αποτελέσματα:

Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ 0-1 (58' Μαμ Μπιράμ Ντιούφ)

Νιούκαστλ - Κρίσταλ Πάλας 3-3 (37' Γιάνμαατ, 73' Άαρονς, 88' Γουίλιαμσον / 1' Γκέιλι, 48' Πάντσεον, 95' Ζαά)

ΚΠΡ - Σάντερλαντ 1-0 (45' Όστιν)

Σουόνσι - Γουέστ Μπρομ 3-0 (2' και 71' Νέιθαν Ντάιερ, 24' Ράουτλετζ)

Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 1-3 (27' Νομπλ / 45' και 68' Σνιντερλέν, 83' Γκρατσιάνο Πελέ)

Δείτε το γκολ της Στόουκ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags