Facebook Pixel Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός για αντι-Ντιόπ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-08-31 17:37:00

Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός για αντι-Ντιόπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός για αντι-Ντιόπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το «ναυάγιο» με την Λεβάντε για τον Σενεγαλέζο άσο, στο Λιμάνι έστρεψαν την προσοχή τους στον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Δείτε περισσότερα στοιχεία για αυτόν και βίντεο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς μετά το «κόλλημα» που υπήρξε στην υπόθεση Ντιόπ, όπου η Λεβάντε δεν είναι πρόθυμη να τον δώσει αφού δεν βρίσκει παίκτη να τον αντικαταστήσει, στο Λιμάνι κοιτάνε άλλες περιπτώσεις και ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Ο 23χρονος Σέρβος μέσος της Άντερλεχτ έκανε καλή σεζόν πέρυσι στο Βέλγιο, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ραντ Μπέογκραντ και Ερυθρό Αστέρα. Ο Μιλιβόγιεβιτς είχε την περσινή χρονιά 19 συμμετοχές στην Άντερλεχτ χωρίς όμως να βρει δίχτυα, φέτος έχει παίξει σε τρία ματς, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Σερβίας, όπου έχει 7 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και 11 συμμετοχές με την U21.

Ο νεαρός Σέρβος θεωρείται ένα αρκετά «υποσχόμενος» ποδοσφαιριστής, η αξία του σύμφωνα με το «transfermarkt» φτάνει τα 1.7 εκατ. ευρώ και για αυτό η Άντερλεχτ αποφάσισε πέρυσι να του δώσει πενταετές συμβόλαιο. Αυτό βέβαια τώρα είναι ένα πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, αφού για δεν μπορεί να τον πάρει ως ελεύθερο και συζητά με τους Βέλγους για να βρουν την «χρυσή τομή» στο οικονομικό.

Ωστόσο, επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως δήλωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, απλώς να ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ πως πέρσι ο Ολυμπιακός πήρε Σέρβο-έκπληξη (τον Σέποβιτς) στις 2 Σεπτεμβρίου!

Δείτε βίντεο για τον Μιλιβόγιεβιτς:

Σούπερ θεματάκι: Έβγαλε το μαγιό Ελληνίδα παρουσιάστρια! (ΦΩΤΟ)





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags