Facebook Pixel Χαμός και «κράξιμο» Μήτρογλου στο Facebook!
| 2014-09-01 00:07:00

Χαμός και «κράξιμο» Μήτρογλου στο Facebook!

Χαμός και «κράξιμο» Μήτρογλου στο Facebook!

Περισσότερα από 100 σχόλια κάτω από την ανακοίνωση για τον δανεισμό του στην σελίδα της Φούλαμ. Καυγάδες Άγγλων – Ελλήνων και σχόλια για τους... βλάκες!

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Premier League, ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στον Ολυμπιακό ως δανεικός για έναν χρόνο από την Φούλαμ. Ο Έλληνας άσος γύρισε «σπίτι» όπως δήλωσε, με μοναδικό στόχο να κάνει μία... επανεκκίνηση και να επιστρέψει στο top επίπεδο που βρισκόταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και πουλήθηκε 15 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά, η επιστροφή του «πιστολέρο» στο Λιμάνι έφερε μεγάλη χαρά στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα δημιούργησε και πολλά νεύρα σε αυτούς της Φούλαμ, οι οποίοι είδαν τον πιο ακριβό παίκτη τους να φεύγει από την ομάδα δανεικός, την στιγμή που έχουν ξεκινήσει χάλια στην Championship.

Μάλιστα, αρκετοί από τους φιλάθλους της Φούλαμ, σχολίασαν την σχετική ανακοίνωση όταν «ανέβηκε» στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook και πραγματικά... έβγαζαν καπνούς για τους «βλάκες που βρίσκονται στα ηνία της ομάδας και τον άμπαλο Μάγκατ»!

Οι περισσότεροι έκραζαν την διοίκηση που έδωσε τα χρήματα για έναν παίκτη που δεν προσέφερε, άλλοι απορούσαν για ποιον λόγο να δοθεί δανεικός, ενώ μπορεί να μείνει και να τους βοηθήσει για την άνοδο και άλλοι... έκραζαν τον Μήτρογλου που τους κορόιδεψε και πήρε τα λεφτά!

Το καλύτερο βέβαια είναι οι «καυγάδες» μεταξύ Ελλήνων και Άγγλων φιλάθλων, καθώς υπήρχαν πολλοί συμπατριώτες μας που έσπευσαν να απαντήσουν και να υπερασπιστούν τον Μήτρογλου.

Μην το χάσετε: Σάλος με την προκλητική χειρονομία της Πάολα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τους διαλόγους (Κλικ πάνω στον αριθμό των σχολίων)
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags