Facebook Pixel «Τι να κάνουν οι ΠΑΕ για τα επεισόδια;»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-01 00:44:00

«Τι να κάνουν οι ΠΑΕ για τα επεισόδια;»

«Τι να κάνουν οι ΠΑΕ για τα επεισόδια;»

Στην Πολιτεία και στην ΕΠΟ έριξε τις ευθύνες για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν έχει καμία ευθύνη. «Χτύπησαν τον Δημητριάδη».

Σε δηλώσεις του στον Sentrafm απάντησε στις καταγελλίες του Σπανού, πως δέχθηκε επίθεση από σεκιούριτι και ανθρώπους της Ένωσης, ενώ αποκάλυψε πως ο Βασίλης Δημητριάδης χτυπήθηκε στο ημίχρονο.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Σπανός ψεύδεται. Ο Σπανός είπε πως το ματς έχει λήξει. Όχι ο Κάκος που έκλεινε το φύλλο αγώνα», ανέφερε αρχικά και σχολίασε για το γεγονός πως δεν κρατήθηκαν τα λεπτά της καθυστέρησης:  

«Εγώ έμαθα πως υπήρχε κάποιο θέμα μετά. Νόμιζα πως το ματς έληξε κανονικά. Δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου. Δεν το κατάλαβα».

Για τα επεισόδια: «Απαράδεκτα όλα τα κρούσματα βίας είτε συμβαίνουν στους αγώνες που παίζει η ΑΕΚ είτε σε άλλους. Τα έχουμε καταδικάσει πολλάκις. Μεγάλη η νίκη της ΑΕΚ και το Κύπελλο, τα επεισόδια όμως αμαυρώνουν λίγο την ημέρα. Είναι θέμα πολιτείας και αστυνομίας. Αν θέλει η Αστυνομία, θα βρεθεί λύση.

Ο κ. Σπανός μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Στα αποδυτήρια υπήρξαν μεγάλες εντάσεις στα αποδυτήρια. Εγώ απουσίαζα, αλλά έγιναν σοβαρά επεισόδια. Μεταξύ του Δημητριάδη, του Σπανού και ποδοσφαιριστών. Η διοργάνωση του αγώνα, ανήκει στην ΕΠΟ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει η ΑΕΚ».


Για τα επεισόδια στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Ο κ. Δημητριάδης χτυπήθηκε στο ημίχρονο όπως μου είπε. Ο κ. Σπανός στο ημίχρονο επιτέθηκε φραστικά στον Κάκο. Καταλαβαίνω την στεναχώρια του κ. Σπανού, αλλά να κάνει παράπονα για την ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι τουλάχιστον αφελές».

Για τις δηλώσεις του Δώνη περί κάλπικου Κυπέλλου: «Εγώ μίλησα με τον Δώνη πριν λίγο. Αν είπε για κάλπικο, προσπάθησε να καλύψει τις αδυναμίες τις δικές του και της ομάδας του. Δεν γνωριζόμασταν με τον κ. Δώνη, αλλά τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή. Ήμασταν καλύτεροι, δεν παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά ήμασταν καλύτεροι και δίκαια νικήσαμε».

Για το γκολ οφσάιντ του Λυμπερόπουλο: «Δεν έχω δει την φάση του Λυμπερόπουλου. Θα την δω…»

Για τα επεισόδια και την στάση της ΑΕΚ: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας είτε αυτή προέρχεται από οπαδούς της ΑΕΚ είτε από άλλης ομάδας. Τι μπορούν να κάνουν οι ΠΑΕ; Εμείς σαν ΠΑΕ δεν μπορούμε να κάνουμε σωματικούς ελέγχους. Άλλοι αρμόδιοι πρέπει να σκύψουν πάνω από το θέμα. Δεν είναι θέμα ΠΑΕ, από αλλού πρέπει να ζητήσετε ευθύνες. Τα θέματα βίας στο εξωτερικό πως λύνονται; Από τις ΠΑΕ; Όχι, από την Πολιτεία. Εμείς από μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου εδώ και τριάντα χρόνια.

Μας απασχολεί που θα έρθει η τιμωρία. Από αύριο το πρωί θα το συζητήσουμε με τους οργανωμένους φιλάθλους μας. Τέτοιες τιμωρίες μας δυσκολεύουν. Είναι δυσάρεστα και άθλια αυτά τα επεισόδια και τα καταδικάζουμε».


Για το αν μίλησε με τον Μαρινάκη: «Δεν δέχθηκα τηλεφώνημα από τον Μαρινάκη. Κανένα».

Για τις μετοχικές εξελίξεις: «Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Γιορτάζουμε, διασκεδάζουμε σήμερα, αλλά από αύριο τα πλέι οφ. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι παρά τα λίγα μέσα που διαθέτουμε. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει συνέντευξη Τύπου με οικονομικές λεπτομέρειες και απολογισμό της φετινής χρονιάς, αλλά και των τελευταία επτά χρόνων. Η ΑΕΚ θα παρουσιάσει ένα πρωτοπόρο πλάνο. Θα μάθετε λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον. Αυτό το τρόπαιο θα αποτελέσει την αφετηρία για κάτι καλό για την ΑΕΚ. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες. Ο κόσμος θα πάρει την ομάδα στα χέρια του».

Για την απουσία των Νοτιά και Παππά από το γήπεδο: «ΘΑ ήθελα να ήταν εδώ. Η αποχή τους από το γήπεδο είναι μία απόφαση τους εδώ και πολύ καιρό. Αγαπάνε την ΑΕΚ και το δείχνει εμπράκτως ειδικά ο Παππάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags