-->
03/09/14 - 17:19

Επιστρέφει Ολυμπιακό ο Γκαλέτι!

Ο αγαπημένος "Λούτσι" των φίλων του Ολυμπιακού πιάνει ξανά Λιμάνι! Διαβάστε τα πώς και γιατί!

Επιστρέφει Ολυμπιακό ο Γκαλέτι!
53.848views 0shares

Ο 34χρονος Αργεντινός αναλαμβάνει χρέη σκάουτερ στον Ολυμπιακό για τη Ν.Αμερική, ενώ όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση η δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών έχει οριστικά επιλυθεί.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ένταξη του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας με χρέη scouting για τη Λατινική Αμερική.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και διευθετήθηκε η εκκρεμότητα που υπήρχε ανάμεσα στον Σύλλογο και τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με τα παραπάνω, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήξερα ότι το πρόβλημα θα λυνόταν και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ξανά μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο για όλη την αγάπη που μου δίνει κι ελπίζω να συνεργαστώ και να βοηθήσω την ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο, εκτός γηπέδου αυτή τη φορά.

Είμαι πολύ ευγνώμων στον Πρόεδρο. Ξέραμε ότι αν καθόμασταν έστω 5 λεπτά να μιλήσουμε οι δυο μας, το πρόβλημα θα λυνόταν, γιατί και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για τον τρόπο που μου φέρθηκε».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ