Facebook Pixel Ο Μίτσελ τρολάρει τους Ιταλούς για Σαβιόλα!
| 2014-09-04 14:30:00

Ο Μίτσελ τρολάρει τους Ιταλούς για Σαβιόλα!

Ο Μίτσελ τρολάρει τους Ιταλούς για Σαβιόλα!

Φοβερός ο Ισπανός τεχνικός όταν ρωτήθηκε από ξένη εφημερίδα για την κατάσταση του Αργεντινού επιθετικού. Τι είπε για Μήτρογλου – Μανωλά. Εγκώμια για πρώην "πράσινο"!

Όλοι έβλεπαν στην Ελλάδα ότι ο Σαβιόλα είχε χάσει την αίγλη του. Και πως δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση τον άσο του παρελθόντος. Φυσικά αυτό έβλεπε και ο Μίτσελ που έδωσε το "οκ" για να αποχωρήσει από την ομάδα. Άσχετα αν σε συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο δεν θέλησε, για προφανείς λόγους, να αποκαλύψει την πραγματική κατάσταση του Αργεντινού άσου. Διαβάστε τι είπε στην "gazzetta dello sport"...

"Με τον Σαβιόλα η Βερόνα έκανε μία εξαιρετική κίνηση. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει σπουδαία προσωπικότητα. Έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί η προσφορά που είχε ήταν πολύ καλή κι εμείς τον αντικαταστήσαμε με τον Μήτρογλου . Ελπίζουμε όλοι ότι θα τα πάει καλά στη νέα ομάδα του. Οι Έλληνες που παίζουν στην Ιταλία είναι πολύ καλοί, ειδικά ο Μανωλάς που είναι ένας πολύ αξιόπιστος και δυνατός αμυντικός. Επίσης ο Καρνέζης της Ουντινέζε που παίζει τερματοφύλακας στην Εθνική ομάδα προσφέρει ασφάλεια στην εστία και έχει μεγάλη ποιότητα".

Στη συνέχεια μίλησε για την Γιουβέντους την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην φάση των ομίλων του Champions League: "Νομίζω ότι έχει αλλάξει ελάχιστα, ακόμη και από άποψη τακτικής η Γιουβέντους του Αλέγκρι, αυτή τη στιγμή, από εκείνη του Κόντε. Με τους Γιορέντε, Πογκμπά και Μαρκίζιο οι οποίοι είναι οι αγαπημένοι μου. Δεν λέω ότι ο στόχος μας είναι απλώς να κάνουμε μια καλή εντύπωση. Ξέρουμε ότι έχουμε λιγότερες πιθανότητες από τους άλλους, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι θα παίξουμε μέχρι το τέλος. Όλοι οι γύροι είναι δύσκολοι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί και αμέσως μετά είναι Γιουβέντους. Θα προσπαθήσουμε να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων, γνωρίζοντας ότι έχουμε ένα πολύτιμο σύμμαχο, τον κόσμο μας. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο και οι οπαδοί είναι πολύ ζεστοί".

ΑΥΤΟ ήταν το μεγάλο δίλημμα του Μίτσελ για την ευρωπαϊκή λίστα! Ντοσεβί ή... Διάβασε   ΕΔΩ   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags