Facebook Pixel Απάντηση σε Καπό: «Σε ποιο ματς πήρατε κόκκινη και σώσατε τα παιδιά σας;»
| 2014-09-04 18:05:00

Απάντηση σε Καπό: «Σε ποιο ματς πήρατε κόκκινη και σώσατε τα παιδιά σας;»

Απάντηση σε Καπό: «Σε ποιο ματς πήρατε κόκκινη και σώσατε τα παιδιά σας;»

Ο άνθρωπος που έφερε τον Ολιβιέ Καπό στην Ελλάδα, Παύλος Τοπίδης, στράφηκε κατά του Γάλλου για όσα δήλωσε σχετικά με την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις απειλές θανάτου που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε.

Ο άλλοτε παίκτης των Γιουβέντους και Μονακό με δηλώσεις του στο εξωτερικό, αναφέρθηκε σε μαφία που ελέγχει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως λίγες ώρες μετά ήρθε η απάντηση του Παύλου Τοπίδη, του ανθρώπου που είχε ως εκπρόσωπο ο Καπό όσο ήταν στην Ελλάδα.

Δείτε τι έγραψε στο
facebook...

"Mε μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν σέβονται το ότι το ελληνικό πρωτάθλημα τους έδωσε ένα συμβόλαιο όταν οι ομάδες που τους ανέδειξαν τους έδιωξαν.

Είναι κρίμα για έναν ποδοσφαιριστή πού έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση όπως ό Σισέ όχι μόνο δεν ενέπνευσε αλλά αλλοίωσε την πολύ καλή του εικόνα και παράλληλα έκανε και ζημιά (επαγγελματική και χρηματική) σε εμας που τον εμπιστευτήκαμε.

Οι δηλώσεις του είναι ψευδείς και δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια και πλέον οι νομικές υπηρεσίες του γραφείου μας θα τον οδηγήσουν μπροστά στην δικαιοσύνη.

Επίσης εκτός από το να δηλώνουν κάποια πράγματα σε ιστοσελίδες θα ήταν καλύτερο να απευθύνεται στα αρμόδια όργανα.

ΥΓ. αλήθεια σε ποιο παιχνίδι πήρατε κόκκινη κάρτα και σώσατε τη γυναίκα και το παιδί σας;".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags